Антония Петрова ритната от кон в главата

1986
01 Юли 2014, 12:26


Антония Петрова има лош спомен от животните, научи HotArena.net.

 

Оказва се, че ненавистта й към тях и желанието й да носи кожите им върху себе си, има своето логично обяснение.

 

Съпругата на руския олигарх Александър Бередин билa ритната и то доста силно в главата от малко конче, пони. Антония предизвикала гнева на животното като започнала го удря и да го дразни, докато то се опитвало да се храни. Конят ритнал Петрова в главата, достатъчно силно, за да изпадне момичето в безсъзнание за няколко минути. Времето, в което била в кома, се отразило доста значително на мисловните процеси, според лекари, и това намалило интелектуалния й капацитет.

 

И не само това. След като се наложило да й бъдат направени няколко шефа и да престои в болница две денонощия, Петрова намразила до живот всички хайвани на земята – това кучета, котки, гълъби – всички й били врагове.

 

Родителите на Антония се опитали на няколко пъти да й избият тези унищожителни чувства, но не успели. Веднъж, например, когато я завели в зоопарк, Антония започнала да замерва с камъни маймуните, на тигъра пак дала храна с пирон, който за щастие бил забелязан от гледачите на животните.

 

Според приятели на Антония, именно заради тази неприятна случка, сега миската нямала никакви проблеми да носи палта от одрани животни, без значение какви. Това било нейното отмъщение.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
za
преди 3 години
0
За подобни проблеми ИМА псохолози. Съжалявам но това не оправдава отношението й към животните. Ако мъж я зареже дали би станала лесбийка или монахиня ...?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени