Арена на договорките! Брадърът обещал предаване на Ути и Ирина (Клюки от кухнята)

9665
08 Ноември 2016, 13:15


Последният десети юбилеен сезон на ВИП Брадър се превърна в арена на договорките. Из коридорите на Нова телевизия се говори, че трима от участниците имат лична уговорка – победа или собствено шоу, дочу HotArena.

Пръв с подобна уговорка дошъл нароченият за най-добър готвач Ути Бъчваров. Продуцентът Нико Тупарев и Ути са приятели от години. Той започнал кариерата си именно с Ути и неговите кулинарни подвизи в БНТ. Днес предаването има огромни разходи, а гледаемостта му е почти нулева. Топва принудило Тупарев да вземе крайни решения - или Ути да спечели формата или да премести предаването му в Нова.

Най-добрата майка Ирина Тенчева щяла да спасява своите Ангели още тази пролет в Нова телевизия. Продуценти на предаването ще й бъдат Иван и Андрей, които са решили да се завърнат към предишната си телевизия. Въпреки негативните коментари за Тенчева от кухнята издават, че предаването ще има рейтинг, защото умеела да предразполага хората, пише „ШОУ“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
Преди 1 година
-1
Този Ути е голям лицемер.И аз не слушам чалга, не ходя по клубове където се слуша, не гледам такива канали и не слушам такива песни.И това е.А този реве против чалгата и в същото време му гостуват чалгарки.Е това не е ли лицемерие? Или ако продуцентите на предаването канят известни личности дори чалга певици, не можеш ли да си замълчиш , защото и заради тях имаш рейтинг.Аз разбирам да няма никакъв досег до чалгата да се възмущава, макар че пак не е достойно така да се напада една жена.А колкото до Ирина- мерси точно заради нея, ако ще най-интересното предаване да пуснете няма да го гледам.Хората я мразят и това е факт .Колкото и да и се иска да е водеща има много лош имидж за да и симпатизират хората.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алуркова
Преди 1 година
-1
Злоба,ненавист към себеподобните,дебела интрига,това е в основата на мисленето ,ако има такова, на тези отвратителни индивиди."Майка Тереза"-е съчетание от всичко идиотско което може да се побере в кратуната на една фльорца. Фалшиви прегръдки,крокодилски сълзи с два реда сополи,хамелионщина,това беше впрегнала в намерението си да стигне до победата в шоуто.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ara
Преди 1 година
-1
Ирина и Ути са отвратителни хора. Съмнявам се някой който има елементарно самоуважение към себе си да ги гледа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Izabel
Преди 1 година
-4
I dvamata nqma koi da gi gleda!!!! No neka prasnat cifra pari za maloymnite im predavaniq s nylev reiting,da se sgromolqsat totalno, i vednaj za vinagi da razkarat tezi ytaiki ot mediinoto prostranstvo!!!!! :D:D:D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-5
А и да си разкарат самодоволните,самовлюбени и хитри физиономии веднъж за винаги!Най-добрата майка,и кой го определи това.........Хахахахааа?!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени