Арестуваха тв водещ със синтетична дрога на летището

1747
27 Октомври 2014, 11:22


Скандалният телевизионер е и лице на антидрога кампания

 

За залавянето на тв водещия беше организирана специализирана акция, изпълнена от отдел „Митническо разузнаване и разследване“ в Митница Аерогара София.

 

Зрелищният арест се състоя на летището пред 100 деца от столични училища. В багажа на заловения Стелиан Димитров-Faked stars бяха открити няколко грама от актуалния в момента синтетичен канабис.

 

За щастие, акцията се състоя само в рамките на петото издание на инициативата „Red Ribbon“ под мотото „Proud to be drug free!“, организирана от Агенция „Митници“ и Агенцията за борба с наркотиците на САЩ (DEA). Събитието се провежда в много държави в памет на зверски убития агент Енрике Камарена. Целта е да бъде обяснено на тийнейджърите за неподозираните от тях ефекти от дрогата и до какво може да ги доведе уж безобидната употреба.

 

Присъствието на пловдивския водещ Стелиан Димитров не е случайно. Той е поканен лично от началника на отдел „Митническо разузнаване и разследване“ Стефан Бакалов, защото стартира антидрога кампанията в Пловдив. Водещият на Plovdiwood Show е инициатор на „Линията на живота” и обединява млади артисти от Пловдив в борбата срещу популяризирането на „невземането” на наркотици сред младите.  За ареста Стелиан беше в ролята на прочутия бос на мафията Дон Корлеоне.

 

Изпълнителите Веси Бонева и Тодор Гаджалов пък направиха концерт за тийнейджърите. Те също са част от „Линията на живота” и участват в едноименна песен в подкрепа на проекта.

 

След зрелищното задържане на Дон Корлеоне, пред учениците беше представена демонстрация на откриване на наркотици в пътници или в багаж с използване на специално обучени митничарски кучета.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени