Аржентинец разби сърцето на Владо Карамазов

4640
20 Юли 2014, 15:00


„Гладувах ден и нощ. Местните ни приготвяха буламачи, в които щедро сипваха от техните невъзможни подправки. Храната им няма никакъв вкус, но за сметка на това е ужасно пикантна. Винаги съм имал слаб стомах и моментално се назначих за пазач на тоалетните в лагера ни. След това просто спрях да ям и се задоволявах да се наливам с минерална вода до прималяване", проплаква актьорът Владо Карамазов, научи HotArena.net.

 

Спомените му не са от престоя в Софийския централен затвор, а от разходката му до Камбоджа, където преди месеци се снима поредния сезон на „Сървайвър", пише в. „Уикенд“. При завръщането си Владо опищя орталъка, че е свалил над седем килограма заради непоносимостта си към камбоджанските специалитети. Разсеяно пропуска да си припомни, че за мъките си е бил солидно обезщетен от продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков. Двамата съдружници искат на всяка цена да привлекат в екипа си популярния актьор за водещ, тъй като зрителите явно харесват излъчването му на леко тъжен мачо, който броди по пустинния плаж и разказва какви са ги надробили бедстващите островитяни.

 

Този път, свикналите да получават каквото поискат босове, са принудени да се бръкнат доста надълбоко, за да привлекат в екипа си Карамазов. Той е твърдо решен да откаже на поканата отново да се затътри до другия край на света. В крайна сметка парите заглушават желанието му за бунт.

 

„Владо се похвали, че е успял да си договори с 50 процента по-висок хонорар в сравнение с това, което е получил за предишния сезон на риалити формата. На всичкото отгоре ги изнудил да му платят предварително, за да не го изиграят след това с оправданието: „Нямаме пари, ще платим другия месец", усмихват се колеги на талантливия актьор.

 

Покрай ангажиментите си в Камбоджа Владо зарязва прохождащия си бизнес. Самият той вече иска да е продуцент и да държи бъдещето си в свои ръце. С колегите си Юлиан Вергов и Захари Бахаров е тръгнал да изгражда продуцентска компания. Тримата в началото са решили да се грижат за собствените си театрални участия, но имат планове и да създават филми и сериали.

 

„Всичко върви трудно, защото не сме типичните продуценти. Това са хора, които минават през огън и лед само и само да постигнат целта си. Ние не сме се възпитали така. Даваме си срок за изпълнение на конкретна задача, но няма проблем, ако не го спазим. Така бизнес не се прави. Хубавото е, че сме приятели и не се държим като шефове един с друг. Нещата рано или късно ще потръгнат. Имаме добри идеи, знаем на кои хора можем да се доверим, така че успехът няма да закъснее", самонавива се Владо Карамазов.

 

Той толкова улисан с новия проект, че съвсем е занемарил личния си живот. Съвсем наскоро водещият на „Сървайвър" пусна обява в социалните мрежи, че търси гадже на кучето си. Приятелите му питат с чувство за хумор дали не е по-добре да уреди себе си преди четириногия си другар. По-слабо информираните моментално биха възразили, че при Владо всичко е наред и той все още дели едно легло с колегата, а вече и бизнес партньор Юлиан Вергов. Не беше чак толкова отдавна онази любопитна случка с дъх на чисти чаршафи. Двамата бяха спипани в чужбина да си избират спални комплекти, което съвсем естествено беше възприето като знак за циментирането на сериозната им връзка. Впоследствие събитията претърпяха драматичен обрат. Както често става в живота, дуетът им беше поставен на изпитание след появата на трети човек. Става въпрос за аржентинския красавец Марко, който завъртя главата на Карамазов.

 

„От тази връзка не излезе нищо добро. Марко се оказа изключително ревнив човек и без много усилие превърна в ад живота на своя приятел. Той се отдели от приятелите си, което явно беше и желанието на чужденеца. Добре че нещата им в крайна сметка не се получиха и се разделиха, защото Владо наистина беше станал непоносим характер", описват картинката приятели на Карамазов.

 

Актьорът очевидно е решил този път доста прецизно да избере човека, на когото да отдаде най-интимните си мисли и чувства. Оказва се, че на хоризонта така и не се появява рицарят на бял кон, а самотата стиска за гушата и без това леко меланхоличния актьор.

 

"Всеки иска да си има близка дружка на този свят. Владо не прави изключение. Струпаха му се много разочарования. На всичкото отгоре реши да се прави на мачо и разбивач на женски сърца. Започна да излиза в женска компания, да се снима с красавици, кой ще му повярва на този маскарад. Така прави по-трудно собственото си бъдеще. Всички знаят истината и е добре той да го осъзнае, за да се съсредоточи върху избора си на партньор в живота", съветват Карамазов по-близките му колеги на сцената.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени