Асдис: Българките са скелети!

4838
05 Ноември 2011, 13:00


Ледената кралица Асдис Ран го играе засегната от писанията по нейн адрес, че Гардар Гунлаугсон й е поставил ултиматум да отслабне, ако иска да го запази като свой съпруг в леглото си. 

 

Блондинката от далечна Исландия не се смята да перфектно красива, но харесва начина, по който изглежда, за разлика от доста българки, които според нея доближавали вида на скелет. 

 

"С Гардар все още сме щастлива двойка и не преживяваме никаква трагедия. Къде да отидат всички жени, които са по-дебели от мен? И хората, които пишат подобни неща за мен, на какво учат младите момичета - че ако недебелеят, съпрузите им ще ги изоставят ли?!", бясна е Асдис пред изданието, профилирало се да си пълни страниците с отричане на писанията на таблоидните медии - "Блясък". 

 

И продължава да оправдава излишните си килограмчета: "Често се забравя, че съм майка на три деца, че съм имала 3 бременности и съм родила по естествен път. След всичко това смятам, че формата ми е чудесна". 

 

"Да, не съм перфектна, но предпочитам да изглеждам нормално, а не като някой скелет - в България вече има достатъчно от тях", констатира не без ирония Асдис.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени