Асдис Ран заби топмодел на Келвин Клайн

4288
16 Март 2012, 12:30


Прясно разведената Асдис Ран не си губи напразно времето. Няма и месец, откакто осведоми българската нация, че е прекратила брака си с бившия футболист на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, исландката тръгна по чуждо.  

 
Разведената бивша футболна съпруга има ново завоевание – марков мъж. Блондинката е вплела любовни езици с един от родните топмодели, който от дълги години живее и работи в чужбина – Ангел Калинов, пише "Уикенд".
 
 
Красавецът е колега на ексмъжа на Асдис. Калинов е бивш футболист, също като Гардар нападател, юноша е на "Вихрен" (Сандански). Участвал е в ревюта на Келвин Клайн, "Дизел", "Бърбъри" и Адам Зио, снимал се е в няколко клипа. 
 
 
Миналата неделя Калинов и Асдис били засечени да излизат от "Шератон", след което се усамотили в ресторант от веригата "Хепи".
 
 
Там 32-годишната кака на 25-годишния модел си поръчала салата с кротони. Калинов избрал същата храна за себе си и накрая, като кавалер, не оставил дамата си да плати сметката. 
 
 
Присъствието на красавеца на масата й изпълнило Асдис със самочувствие, докато околните шушукали кой ли е придружителят й. Погледът на блондинката пък циркулирал между сините очи и някои други, южни спрямо тях части от тялото му. 
 
 
Когато приключиха с обяда, Асдис и Ангел напуснаха "Хепи" отново под ръка. Ледената кралица заклещила ухажора си със здрава хватка и въобще не се смутила, че може да бъде разпозната на оживен булевард в центъра на София. Двойката се разделила, след като Калинов изпратил дамата си до такси. 
 
 
Снимка УИКЕНДКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 6 години
-2
Леле, страшен красавец е този Ангееееел.. :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени