Асен Блатечки ходи на психиатър (Ето какви проблеми с главата има)

2743
07 Април 2013, 14:00


Асен Блатечки е твърдо убеден, че преди да излезе на сцена, актьорът трябва да е много добре подготвен за това, което иска да предаде на зрителите. И затова се среща с психиатър, когато го канят за чужда продукция, където трябва да влезе в образа на психично болен, научи HotArena.net.

 

"Посетих няколко сеанса при психиатър и наистина се опитвах да си представя, че имам проблеми с главата — споделя Асен — Докторът се оказа голям пич. Помогна ми да си прочистя мислите и да се подготвя както трябва за ролята ми. За мен е важно да играя, колкото се може повече.”

 

В новия сериал на Би Ти Ви – „Фамилията" той влиза в ролята на журналист. Няма никаква представа какви са тънкостите на тази професия и затова е принуден да търси помощта на приятели.

 

В архива си има много и разнообразни роли — в най-гладните години успява да изкарва прехраната си със снимки в чужди продукции. Търсят го предимно за ролите на гадняра, който тормози добрите, но накрая изяжда големия пердах.

 

Асен на няколко пъти влиза в жестоки битки със самия Жан-Клод ван Дам и винаги отнася голям тупаник. „Ван Дам ме караше да се бием съвсем наистина, за да гоним реализъм. Наистина доста силни удари сме си разменили, но той никога не се е оплаквал. С него едно време бяхме големи приятели", разказва секссимволът.

 

Точно покрай снимките на една чужда продукция той се запознава с красивата Катерина. Двамата заживяват заедно и създават дъщеря, която е кръстена на майка си.

 

Асен така и не се навива да мине под венчилото, а през годините е свързан с почти всяка една от актуалните красавици, които му партнират в българските филми.

 

„Мацките и парите винаги са ми били интересни. Мразя ограниченията, защото едва ли ще имаме втори шанс да сме на тази земя", обобщава своята житейска философия Асен Блатечки, пишат от „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени