Асен Блатечки живее с две жени! (Диляна и Катерина вече нямат нищо против да си го делят)

2657
27 Юли 2015, 13:05


Асен Блатечки си живее като арабски шейх и си създаде харем, научи HotArena!

 

Актьорът води две паралелни връзки – с официалната си жена - режисьорката Катерина, и с манекенката Диляна Попова. И от двете Асен има деца – 15-годишната Катерина и малкия Борил, който няма и годинка, пише „Всеки ден“.

 

Успял е да намери начина, по който да балансира между двете си жени и натоварената работа. Асен обяснил още преди месеци на Диляна, че не съществува вариант да зареже напълно двете Катерини, и не малко пъти е изтъквал публично, че дъщеря му е неговата най-голяма любов.

 

Попова дълго време не се примирявала, че е редно Блатечки да снове между двете къщи и никога не се задържа при нея и сина й повече от 24 часа. Господинът обаче бил категоричен: или Диляна да приеме, че е втората жена, или въобще да не очаква каквото и да е от него.

 

В крайна сметка красавицата предпочела този вариант, отколкото съдбата на самотна майка с малко бебе на ръце.

 

„Едно му признавам на Асен – супер баща е. Не лишава от нищо нито Катето, нито Борил. И за двете си деца харчи еднакво количество пари, обръща внимание и на двете си жени. Но за да поддържа такъв стандарт на живот, се налага да работи страшно много“, коментират в театралните среди. Затова и Асен обикаля като луд дори малки провинциални театри, където го канят на гастрол, само и само да печели от занаята си.

 

Катерина Горанова също се примирила с честите посещения на актьора при Диляна и бебето, защото познавала Асен отдавна и знаела, че няма как той да бъде само с една жена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мики
преди 2 години
-1
Тоя е страшен мизерник,ама и тези двете не падат по-долу...да позволяват някакъв смешник да ги излага така и да ги прави на глупачки.Страшно тъпи жени.Никоя уважаваща себе си жена,не би допуснала да е в това положение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени