Асен Блатечки се помири с Диляна Попова (Актьорът продължава да се разпокъсва между две семейства)

3370
17 Май 2015, 12:00


Асен Блатечки е в особената позиция на човек с две семейства едновременно, узна HotArena!

 

Актьорът хем обгрижва съпругата и дъщеря си, при които се върна да живее, хем всяка вечер посещава и друг дом - този на майката на сина си Борил Диляна Попова, за да види бебето, пише „Уикенд“.

 

Това установиха папараците на Николета Лозанова, които успяха да заснемат звездата от „Стъклен дом” след премиерата на „Омайна нощ” в новия „Независим театър”. Току-що завършил представлението, Блатечки се метна на мотора и оптраши към дома на Диляна Попова и Борил.

 

Там Асен престоя около час, след което отново яхна мотора и се прибра в дома си на „Раковска”, в който живее с официалната си жена и дъщеря си.

 

Процедурата се повтаря почти всяка вечер, научи „Уикенд”. Очевидно Диляна Попова е простила на актьора, че я заряза с малко бебе на ръце. Припомняме, че популярния актьор взе трудното решение точно навръх Коледа. Тогава той избра да прекара празниците с предишното си семейство, което доведе до грандиозен скандал между него и Диляна.

 

В крайна сметка любимеца на публиката се изнесе окончателно от жилището, в което с манекенката гледаха сина си Борил. Дълго време Диляна Попова не можеше да му прости предателството и отказваше да го допусне до бебето.

 

Днес Асен е взел сложното решение да балансира между двете си жени. Той се старае да се грижи и за голямата си дъщеря, и за малкия си син. Колеги на актьора издават, че той буквално се разкъсва, за да е и при двете семейства.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
JALO
преди 2 години
0
diljana e ku4ka
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
KUR V GAZA
преди 2 години
-1
za neja


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени