Асен от „София – ден и нощ“ сгоден за дружка на русата Златка (Подробности+СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/asen-ot-sofiia-den-i-nosht-sgoden-za-drujka-na-rusata-zlatka HotArena.net
Асен от „София – ден и нощ“ сгоден за дружка на русата Златка (Подробности+СНИМКИ)

Любимият на всички фенове Асен от хитовия сериал „София – ден и нощ“ се оказа сгоден, узна HotArena.

 

Актьорът Еди Канхуш има сериозна връзка с красивата Женя Гъркова, която е една от най-близките приятелки на плеймейтката Златка Райкова. Това обяснява честото присъствие на Еди в публиката на „Като две капки вода“, съобщи „Галерия“.

 

Женя е маникюристка и фото модел, доста близка с голяма част от родния хайлайф. Приятелите й са на мнение, че с актьора изобщо не си подхождат. Освен че стърчи почти една глава над Канхуш, Гъркова демонстрира завидни финансови възможности. Звездата от „София – ден и нощ“ пък разчита единствено на заплатата си от сериала, която е крайно недостатъчна, за да поддържа стандарта на живот на приятелката му.

 

Актьорът не си падал по разглезени златотърсачки, а харесвал обикновени момичета, каквато е половинката му в сериала Симона. Женя обаче е нейна коренна противоположност – силиконката има няколко пластични операции, винаги е с тонове грим и прическа, обожава нощния живот, чалгата и късането на салфетки.

 

Може би очебийната им несъвместимост е причина двамата да не желаят връзката им да става обществено достояние.  

13 Коментара

ПЛАТЕНА ПРОСТИТУТКА

преди 5 години

ЖЕНЯ ГЪРКОВА-КУРВА НАРКОМАНКА!! А ДА НЕ КАЗВАМ КОЛКО Е ТЪББББА С Б!!!!!!! САМО ПАМЕТНИКА ВАСИЛ ЛЕВСКИ НЕ Я Е ЕБАЛ!!!!

Коментирай

Geri

преди 5 години

Zlatito i Jenia sa edni plateni parcali.! tia paliachovci sa za prikritie! gorko e dilur i ia pazi zlatka, a aktiorcheto e bi-sexual.

Коментирай

Противни сте, подлоги!

преди 5 години

Грозотии дърти! Тази Златка е такава мъжкарана, повръща ми се от гадната и физиономия и мъжкият и глас! А изродът до нея мяза на траверса Ива Хаджи! На тия двете като им махнеш грима трябва да си лееш куршум против уплах!Какво правят тези невръстни момчета с лелките-изтривалки дето цяла България ги е гаврила??

Коментирай

Malina

преди 5 години

tiq stanaha na po 35-40 godini-durti razporetini narkomanki, ni deca,ni muj ni ni nisto! samo visqt po zavedeniqta i gledat na pishka! a NAP i FINANSOVA POLICIA da oburnat vnimanie na tiq prostitutki iz bg e full..karat se koli za hilqdi evra,imoti za milioni i nqmat dohodi, nqmat nisto!!!! PO CQL DEN SA NA PROCEDURI , OBQDI I POCHIVKI??

Коментирай

Gossip Girl

преди 5 години

Аз съвсем сериозно искам да попитам - въпросната Женя, всъщност не е ли мъж? Често съм попадала на инстаграма ѝ и никога не съм мислела,че е жена, мислех, че е транссексуален.

Коментирай

Mtbd

преди 5 години

Вярно, че е кифла, прекаляваща с грима, но си прилича на жена. Колко ли трябва да си зле, че да не го забележиш?

Коментирай

Mtbd

преди 5 години

Нищо ново под слънцето…

Коментирай

istinata

преди 5 години

i zlatka i jenq sa deistvashti prostitutki i drusalki ! 1 dqdka si gi pora4va 4esto dvete v hotel hayat v Solun na skrishno uj... te zatova sa i priqtelki. toq sopol i onova smeshno mma4e sa samo za prikritie na kurvite !

Коментирай

Абсолютен травестит! Ива Хаджи 2

преди 5 години

Явно ти си много зле щом ти прилича на жена! Горкият!

Коментирай

Mtbd

преди 5 години

Не съм мъж. Че е жена си личи от пръв поглед, въпреки многото грим, а това че ти си толкова тъп, та чак си кьорав и не го виждаш, си е твой личен проблем. :)

Коментирай

Женя селянката от Червен брЕг

преди 5 години

Язък, майка и баща и са грамотни хора - детска учителка и скулптур, на кой се метна тва меркантилно добиче не знам. Некога ни четеше приказки в детската градина преди да заспим, по скоро ги сричаше, че и тогава училището и не е било силната страна.

Коментирай

Хахахха Ти си пълен комплексар, който си пада по транссексуални

преди 5 години

Това, че ти виждаш този травестит като жена, си е само твой проблем. Вкус или имаш, или не. Не се развива с годините..

Коментирай

Mtbd

преди 5 години

То това няма нищо общо с вкуса, а се вижда с просто око. И наистина е проблем, когато не виждаш нещо толкова елементарно. Акъл или имаш или не. А ти вероятно си Госип лайното, само дето пишеш от друга регистрация.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.