Ася Капчикова хвърли бомбата: Очаквайте дуета ми с Dee (Какво каза за Криско и Илиян Илиев?)

https://hotarena.net/lubopitno/asia-kapchikova-hvarli-bombata-ochakvaite-dueta-mi-s-dee HotArena.net
Ася Капчикова хвърли бомбата: Очаквайте дуета ми с Dee (Какво каза за Криско и Илиян Илиев?)
Изненадите от Ася Капчикова съвсем не приключват с участието й във \"Фермата\", научи HotArena.


Актуалната Мис Плеймейт отдавна вече не е пределите на \"Фермата\", но гледа с лека носталгия на това предизвикателство, в което се впусна презглава. Ася определено успя да излезе от клиширания образ на \"плеймейтката\", която има една задача в живота - да бъде красива. Тя се показа като едно работливо и борбено момиче, което, въпреки липсата на близките й, мизерните условия и студа, се бори докрай.


След излизането си от \"Фермата\" Капчикова се радва, че е създала толкова приятелства в необичайната за нея среда и посочва като свой фаворит Стоян. С влизането си в предаването, Ася бе забъркана в любовна интрига с Dee, която обаче бързо утихна и той се пренасочи към фермерката Деси. Окава се, че този развой на събитията по никакъв начин не е повлиял на отношенията между рапъра и плеймейтката.


Капчикова споделя, че една нейна дългогодишна мечта е да се пробва в сферата на музиката, но като нещо повече от \"мацката от клипа\". Засега тя не е дала заявка за музикалните си заложби, но споделя, че съвсем скоро ще изненада всички със съвместния си проект с Dee. Mеждувременно работи и по пускането на пазара до няколко месеца на своя марка бельо.


Напоследък около името на Ася се разшумя отново заради скандални снимки с модела със съмнителна ориентация Илиян Илиев. Плеймейтката е категорична, че той не й е гадже, а просто дружка за купони. Освен това Капчикова държи да подчертае, че с Криско са запазили приятелски отношения и е пълна лъжа, че са се разделили заради Мария Илиева.


С голяма радост красавицата разкрива, че неразбирателството между нея и баща й вече е в миналото благодарение на прочувственото писмо, което му написа във \"Фермата\". За сметка на това, на Ася напрежението понякога й идва в повече и тя си мечтае за спокойствието на селския двор, но бързо се връща към реалността и се захваща с новите си проекти, пише \"Галерия\".

4 Коментара

АСЯ, КУРВО ДА ГО ПУШИШ СМРЪДЛО

преди 7 години

Мама ти мръсна сперм пъпчива, колко курове потроши за да можеш да си платиш наема на квартирата, Дии те ебава че си тъп боклук а ти му лижеш говната мижитурко ефтина. Добре ти го каза Викинга петдесетолевка напикана. Дебел изрот безполезен и малоумен

Коментирай

-

преди 7 години

Ася Капчикова не се е дипломирала, късана е на държавен устен изпит, сигурно защото е много грамотна и начетена. Не знам дали се научи как се пише "лук кормит" (в "Черешката на тортата "). А и на дуела във "Фермата" се доказа, че е пълна тъпачка и простачка. За разлика от другите плеймейтки, които не демонстрират интелигентност и начетеност, тая проста помакиня е много нахална и нахакана, щом си позволява да се изтъква, а е кръгла нула в действителност! Асйо, продължавай да се е*еш по предаванията - за сведение - в "Папараци", и да ти се заплаща, дерзай, ще останеш за дълго в медийното пространство ...

Коментирай

Nqkoq si

преди 6 години

Prestani da q objdash . Az q poznvam lichno i znam kakav chovek e i moga da kaja che tq ne e tova za koeto ti si mishlish tq e edin pozitiven i otgovoren chovek .

Коментирай

Nqkoq si

преди 6 години

Prestani da q objdash . Az q poznvam lichno i znam kakav chovek e i moga da kaja che tq ne e tova za koeto ti si mishlish tq e edin pozitiven i otgovoren chovek i ne e k*rva tq e edin strahoten chovek

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.