Астор съди Слави! Аз съм единствен и никой не може да се гаври с мен, отсякъл фокусникът

2618
21 Септември 2015, 14:07
Магът Астор заплаши да даде Слави под съд заради постоянни гаври с него в шоуто. Легендарния артист е силно подразнен, че Слави и компания си правят гаргара с него, по тази причина плаши със съд, научи HotArena.


Актьорът Краси Радков преди време първи се появи в образа на Астор. Първоначално магът се зарадвал, че го имитират. . Фокусникът дори с интерес следял „Шоуто на Слави“ и как неговият двойник показвал знаменития му номер със свалянето на главата и разполовяване на тялото в магическата кутия.


Постепенно обаче т. нар. „актьорски вечери“ в които звездите от шоуто разиграват скечове с неговия образ започнали да го обиждат. А Астор негодува, че сценаристите използват образа му за пошли шеги и буквално се подиграват с него.


Те подценяват работата ми, подиграват ми се, това на нищо не прилича вече“, отсякъл гневно пред свои приятели големият маг от арменски произход. Антраник Шаварш Арабаджиян, както е истинското име на Астор, бил засегнат, че „Шоуто на Слави“ ползва неговото име и неговата работа, за да измислят разни скечове.

Близки до Астор споделят, че ако Дългия и екипът му продължат да си правят майтап с фигурата на Астор и визията му, той ще заведе дело за подронване на авторитета. Магът се оказа поредната знаменитост, която избухва по адрес на Слави и хората му.

Преди него Володя Стоянов първи надигна глас, заради гаврите с него. Певецът е осмиван не само визуално, но и с творчеството си.

Войводата от Петрич не приемал с грам чувство за хумор гаврите по свой адрес. И дори твърдял, че Виктор Калев и сценаристите си правят пиар на негов гръб.

Първоначалното му решение да даде Слави под съд претърпя провал. Македонския изпълнител неочаквано се отказа, след което заяви, че Господ ще съди сценаристите на Слави.

Фолклорният певец обаче реши да защити честта си, като запази правата върху марката Володя Стоянов – Войводата в патентното ведомство.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени