Атракция на морето! Лили се пече по монокини на балкона

3091
06 Юли 2013, 10:21


Легендата на българската естрада Лили Иванова се е отдала на заслужена лятна почивка. Тя отмаря във варненския си апартамент и привлича погледите на съседите си, разхождайки се по...монокини, разбра HotArena.net.


Примата е в лятното си жилище от момента, в който жегата я прогони от столицата. Тя граби с пълни шепи от насладите на живота и дори се опитва да си докара перфектен слънчев загар.


За тази цел се припича на големия балкон на жилището си доста оскъдно облечена. С което смущава любопитните съседи.


„Висулките” на Лили сериозно смущавали привикналите на какви ли не гледки морски съседи на звездата. Които на няколко пъти станали свидетели на пораженията, нанесени от годинките, по Лилиното тяло.


Иванова усетила, че бюста й е в центъра на вниманието и затова придружителите й били принудени да опънат около парапета огромни тенти за прикритие от любопитни погледи.


Съседите се лишили от гледката на Лили по бански, но пък започнали да се оплакват, че до късни нощи от апартамента й се носят много шумни звуци.


Младежите-майстори редовно замръквали в апартамента на Иванова, а вечер шумната музика не давала покой на квартала. Как точно прекарвали времето си тримата, никой не знае, но съседите на певицата се оплакват от шумните купони организирани там.


С летния си апартамент примата се сдоби преди десетина години. Звездата бе на косъм да се раздели с него, след като от НАП я  подгониха за неплатени данъци.


За щастлие Лили се съгласи да си плати дължимото.  И след като олекна с половин милион, успя да запази жилището, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени