Атрактивен кулинарен фест „Вкусът на Пловдив” Коледа 2017 с подкрепата на изворна вода „Бачково“

655
12 Декември 2017, 14:28


Първото издание на най-новото кулинарно шоу - фестивалът „Вкусът на Пловдив

 

Коледа 2017 се състоя на 8 и 9 декември 2017 в пловдивски мол.  Организира се от Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите "Тракия" - Пловдив“ и Регионална занаятчийска камара – Пловдив, в партньорство с Община Пловдив, Общинско предприятие „Туризъм“ – Пловдив,  БХРА, фондация LocalFood.bg и Асоциация на професионалните готвачи – Пловдив.

 

Изявени пловдивски ресторанти и производители на местни храни и напитки демонстрираха своята кухня и продукция извън обектите си. Титулувани шеф готвачи от Пловдив промотираха изделията си пред очите на посетителите, които  опитаха различните вкусове на пловдивските заведения и производители, обединени от една обща концепция.

 

Гост - водещ на тазгодишното издание беше Иван Звездев, откъдето се ражда и подбранда на събитието „Иван Звездев и звездни пловдивски ресторанти“. В програмата беше включена и публиката със много занимателни игри и коледни изненади. Музикалният фон беше изискан, благодарение на тематични камерни изпълнения на прекрасните момичета от квартет „Класик Вю“ – Пловдив.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени