АУЧ, ТОВА ЗАБОЛЯ! Гери-Никол срази Ники: Аз – с Михайлов?! С плешиви не ходя!

https://hotarena.net/laifstail/auch-tova-zabolia-geri-nikol-srazi-niki-az-s-mihailov-s-pleshivi-ne-hodia HotArena.net
АУЧ, ТОВА ЗАБОЛЯ! Гери-Никол срази Ники: Аз – с Михайлов?! С плешиви не ходя!

Гери-Никол най-сетне проговори относно слуховете за интимна връзка с Ники Михайлов.

 

Младата певица не само е потресена от клюката, но и даде да се разбере, че вратарят не е неин тип, видя HotArena.

 

Нещо повече – тя направо му се подигра!

 

„С плешиви не ходя!“, отсече 17-годишното момиче. Младата певица е категорична, че харесва свои връстници, а възлюбеният на колежката й Алисия може да й бъде, ако не баща, то поне чичо.

 

Всъщност разликата между Ники Михайлов и Гери Никол не е чак толкова голяма, колкото момичето си представя. Той е само с 10 години по-голям от нея, което на една малко по-късна възраст би се считало за сравнително добра разлика.

 

Тъй като обаче няма коса на главата си, й се виждал като същински дядо, твърдят източници на „Всеки ден“, близки до младата певица.

 

„Рано ми е да се женя, хора като Ники Михайлов не са за мен“, обяснявала Гери-Никол. Мълвата тръгнала, след като двамата се засекли в столичен клуб преди дни.

 

Невръстната певица обаче е категорична, че няма нищо между нея и играча.

 

Между другото, според упорит слух Ники Михайлов наистина има гадже, което не е Алисия. Но то в никакъв случай не е и любимката на тийнейджърките. Вратарят излизал с пловдивчанка, за която вестникът вече е писал. Тя била типичната бръмчалка, с която човек би очаквал да го види по чалгаджийниците.

 

На този фон звучат странно признанията, които от известно време прави, че искал вече да се жени и да има деца. Той не смятал да минава под венчило с някоя шафрантия, която е грабнала за кратко вниманието му, защото искал стабилно семейство. 

 

„Искам да съм с жена, с която да остана за цял живот, а не да се разведа след няколко години, както направи баща ми“, категоричен бил вратарят. Всички подозират, че каквото и да прави и с която и да бъде, рано или късно той пак ще се върне при Алисия. 

 

24 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Всички подозират, че каквото и да прави и с която и да бъде, рано или късно той пак ще се върне при Алисия. С това уцелихте десетката!!Браво,най -сетне ......прозрение!Браво,Хот Арена!

Коментирай

Андро

преди 8 години

От кого се спонсорира този сайт, че толкова настоятелно искат Ники да не е с Алисия?

Коментирай

истина

преди 8 години

Нали не очаквате веднага да си признае малката ,а след това нейно изказване,ако е вярно,Николай наистина може да се амбицира и да я оплете в любовна авантюра!

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Николай цял живот с Алисия-наистина ли го мислиш-ха-ха-ха?

Коментирай

:D

преди 8 години

Не с идолкaтa ти Николетa го виждaм aз докaто смърттa ги рaздели.

Коментирай

Да

преди 8 години

Боли го гъ*а Михайлов за вашите измислени статии!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

a zashto

преди 8 години

Dobre de, a zashto togava sled uchastieto I v 34 bqha na edna masa cqla vecher I opredeleno izglejdaha kato dvoika?! Haresvam Alisia, no mislq, che veche sa naistina razdeleni, shtom Nik publchno se pokazva s druga....

Коментирай

кк

преди 8 години

Може би вече не са заедно...

Коментирай

АУЧ ТОВА ЗАБОЛЯ?

преди 8 години

К'ъв е тоя смешен сайт бе? "Ауч това заболя" заглавия на някакви любители журналисти или какво? Някой учил ли е за журналист тука? Признак на непрофесионализъм е това да влагаш лични симпатии и антипатии. Освен това реакцията на Ники Михайлов би следвало да е: "Не се занимавам с малолетни свинита, чийто задник върви с 10 мин. закъснение". Присмял се хърбел на щърбел.

Коментирай

xaxa

преди 8 години

Ne toi niama da se vurne pri Alisiq, toi e s Alisiq :D :D :D

Коментирай

э

преди 8 години

Много ясно! Добре го е казало момичето! Как изобщо на някой му хрумва да я свързват с някакъв с 10 години по-голям от нея? При това сега такава разлика ги ситуира в напълно различни етапи от живота им! И е лицемерно от ваша страна да подкрепяте такава разлика и да казвате, че по-нататък щяла да е хубава разлика, а разлика от 4-6 години в полза на жената, която дори не би трябвало да се споменава, все я изтъквате. И не, дори и по-напред няма да е нормална. Жените по принцип живеят средно по 7 години повече от мъжете и ако жена си вземе мъж с 10 години средно по-стар от нея, то значи се обрича на самотна старост в последните 17-20 години от живота си. Да не говорим, че мъжете по-рано остават сексуално дисфункционални и това чертае една съвсем нерадостна карта на един такъв съюз - дълги години сексуално неудовлетворение, последвани от още по-дълга самотна старост, когато вече децата ви са вън от дома и си градят своя си живот, а ти си твърде стара вече и уморена от всичко, за да започваш наново. Така че НЕ, такава разлика не е за толериране и жените трябва да мислят за бъдещето и всеки да си ходи с партньори на неговата възраст и да си плува в своето езеро. Иначе ако младите жени започнат да излизат със старите, то тогава по-възрастните жени с кого трябва да излизат? Не трябва да сме лицемерно общество и когато мъжът е дърт, мазен и перверзен извратен чичак, който точи мазни мустаци на млади девойки, да сме във възторг, а когато жената е по-голяма с няколко години, което всъщност е една идеална комбинация, да пуфтим лицемерно и да повдигаме вежди.

Коментирай

э

преди 8 години

А именно тогава човек има най-голяма нужда от партньор до себе си. Не когато си млад, жизнен и животът е пълен с възможности и всичко ври и кипи около теб. Така че НЕ, такава разлика не е за толериране и жените трябва да мислят за бъдещето и всеки да си ходи с партньори на неговата възраст и да си плува в своето езеро. Иначе ако младите жени започнат да излизат със старите, то тогава по-възрастните жени с кого трябва да излизат? Не трябва да сме лицемерно общество и когато мъжът е дърт, мазен и перверзен извратен чичак, който точи мазни мустаци на млади девойки, да сме във възторг, а когато жената е по-голяма с няколко години, което всъщност е една идеална комбинация, да пуфтим лицемерно и да повдигаме вежди.

Коментирай

э

преди 8 години

Тъкмо щях да ти харесам коментара и прочетох тая тъпотия за задника.

Коментирай

XAXAXAXAXA

преди 8 години

KAK NE RAZBRAHTE VECHE CHE KURVATA ASLISIQ LAPA KURA NA BIRMATA VSICHKI VECHE ZNAQT SAMO VIE NE

Коментирай

егати злобарите

преди 8 години

"АУЧ БОЛИ".???? КАКВА Е ТАЗИ ДУМА АУЧ..НЕ Е БЪЛГАРСКА?????? ;).ОЛИГОФРЕНИТЕ НА ХОТЛАЙНЕНА ПАК СЕ ИЗЦЕПИХА И ОТНОВО ПО НАЙ-НЕГРАМОТНИЯ И НЕКАДЪРЕН НАЧИН КАТО ИЗПОЛЗВАТ ЧУЖДИ ДУМИ. ХОТЛАЙНА БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК Е МНОГО БОГАТ И С НЕГО ЧОВЕК МОЖЕ ДА СИ СЛУЖИ ПРЕКРАСНО, СТИГА ДА ИМА ДОСТАТЪЧНО МОЗЪК И ПОЗНАНИЯ ЗА ТОВА ;). И КОЛКО ЗЛОБА И ОМРАЗ ЛЪХА ОТ НАБЪРЗО НАДРАСКАНОТО ЗАЩО ЛИ, АМИ ЗАЩОТО НИТО МИХАЙЛОВ НИТО АЛИСИЯ ВИ ОТРАЗИ ПО ВЪПРОСА А НА ВАС ТОЛКОВА ВИ СЕ ИСКАШЕ. АМА РАЗБЕРЕТЕ, ТЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ И КАКТО ВЕЧЕ КАЗА АЛИСИЯ ВСЕКИ СЛУХ ДЕН ДО ПЛАТНЕ НЯМА СМИСЪЛ ЧОВЕК ДА СИ ХАБИ ЕНЕРГИЯТА С ПРОСТАЦИ И НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ ХОРИЦА;).ЛАЙТЕ СИ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ , АЛИСИЯ СИ ГОТВИ ПОРЕДНИЯ ХИТ МУАХАХАХАХАХАХ ТОЛКОВА И ПУКА НА МИЛАТА КАКВИ Л.ЙНА СЕРЕТЕ ТУК.

Коментирай

_

преди 8 години

Майка ти какво лапа не ми е ясно на мен само. Вземи ни светни

Коментирай

мaя

преди 8 години

Я по добре кaжи ти кaкво лaпaш

Коментирай

stela

преди 8 години

Речник,типичен за Николина и за себеподобните и.Не ви ли е срам бе,с тая уста ядете и целувате майките си.Как изобщо може да споменавате лапане.? А след като така или иначе сте го сторили,замислете се по-добре коя е тая дето не спира да лапа и то не само полови органи а и всичко което я накарат.Как тая жена не се замисли (за цигането Николина става дума) вместо да злобее,да направи нещо смислено.Хубаво,тъпа си,неграмотна,малоумна,нелепа,но пари имаше бол.Валери едва ли щеше да ти откаже ако беше решила да започнеш да правиш нещо.Както се казва една баничарница да беше отворила,да опиташ да развиеш нещо...ама не,то злобата ти толкова те е обсебила,че само Ася и Н.М. са ти в главата.Тъпа си и това е......хората от 0 тръгват и успяват,а ти и старт имаше,ама неееее.проста

Коментирай

eli

преди 8 години

no alisiq nqma da se vyrne pri nego

Коментирай

12345

преди 8 години

Хм, ще бъде изнтересен новият брой на Блясък има интервю с Валери Божинов . Имал си ново гадже и защо не си говорил с бившата му жена ха, това ме изненада, та нали тази казваше в какви прекрасни отношения са с него. Айде оставете Ники Михайлов на мира, Валери е по интересе хихи.

Коментирай

?

преди 8 години

Кaк не си говорят?Нaли миндилеткa рaзпрaвяше,кaк и ревaл цялa нощ по телефонa.Я кaжи,къде го прочете товa,че в хотaренa е много скучно.

Коментирай

:)

преди 8 години

Не е интервю, а някакви предположения, повечето от които нелепи.:), каквито винаги са били в това списанийце

Коментирай

?

преди 8 години

Викaш нямa дa е кaто сензaционните интервютa нa Николетa.Реклaмирa ги седмицa по рaно,с aнонси от сортa нищо вече нямa дa е същото;рaзкрития зa този,онзи и нaй- нaкрaя едно голямо НИЩО.

Коментирай

ь

преди 8 години

Нали не очакваш да не мога да спя тази вечер, защото не хареса коментара ми? Аз изказвам мнение, не ме интересува кой го харесва, одобрява и т.н.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.