Август Попов се стопи! Версия: Отново е залитнал към забранените субстанции

2034
28 Април 2017, 16:00


Август Попов направо е залинял, видя HotArena.

 

 

Някогашният символ на 90-те години е свалил доста килограми от снагата си в сравнение с миналото лято, когато друсаше дебели сланини по плажовете. Само за няколко месеца той се е разделил с поне 12-13 кила и е почти неузнаваем. Заради рязката промяна във визията си и вече видимо остарялото лице той избягва да се показва смело на слънце. Вероятно затова предпочита да пазарува в кварталните магазини по тъмно, пише „Таблоид“.

 

 

Вниманието ни Август привлече и с това, че вместо да снабди семейството си с питателна храна, се втурна да влачи 3 килограма краставици. Съседи на актьора шушукат, че не е изключено отново да е залитнал по дрогата, както сам призна преди години, и парите да не му стигат за друго освен за обикновен зарзават.

 

 

Попов казваше, че е бил пристрастен към кокаина, а негови познати допълваха, че понякога обича да го „разнообразява“ и със синтетична дрога. Заради наркотиците той неведнъж е изпадал в тежки финансови затруднения, а както е известно, живее със сестрата на шампионката ни по лека атлетика Ивет Лалова – Ани, която солидарно понася през годините всичките му залитания и изплаща дълговете му.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени