Австрийски граф предлага брак на Лили Игнатова (Грацията се дърпа, макар да тъне в мизерия)

https://hotarena.net/az-jenata/avstriiski-graf-predlaga-brak-na-lili-ignatova HotArena.net
Австрийски граф предлага брак на Лили Игнатова (Грацията се дърпа, макар да тъне в мизерия)

Златната грация Лили Игнатова, чиито къдрици бяха в състояние да свалят всеки мъж в краката й, отново има шанс за бляскав живот, научи HotArena!

 

Чистокръвен австрийски граф се е влюбил в гимнастичката при едно от посещенията й във Виена, където тя консултира чуждите спортистки, пише „Уикенд”.

 

Макар че от няколко години своенравната Лили живее в мизерия и е позагубила от неустоимия си чар, тя успяла да грабне сърцето на потомствения благородник, който въртял стабилен бизнес в сърцето на Виена.

 

От години някогашната звезда е без работа и мъжко рамо. Когато 40-годишният Ханс предложил брак на къдрокоската, тя се стъписала, връхлетяна от спомена за ужасния край на брака й с маркиз Жиларди. Сега Игнатова не се лакомяла за титла и лукс. „Не ми пука дали ще съм графиня, искам любов и сигурност”, споделила Лили пред близки приятелки.

 

„Сладката грешка на Нешка”, както мнозина наричаха гимнастичката, е с два катастрофални брака зад гърба си. С първия, сключен с швейцарския благородник Пиеро Жиларди, Лили стана маркиза и събра завистта на всички красавици на София през 90-те. Приказката обаче тpaя caмo 2 гoдини, a миcтepиoзнaтa cмъpт нa швeйцapcĸия бoнвивaн, ĸoйтo ce oĸaзa и мeждyнapoдeн aфepиcт, я ocтaви вдoвицa c ĸyxa двopцoвa титлa и без една стотинка в бaнĸaтa.

 

Няколко години по-късно, Лили надяна халката на съученика си Росен Дойчинов, който бе ченге в НСБОП, но след 11 гoдини неудачно cъжитeлcтвo, гимнастичката му сложи края. Твърдеше се, че силният характер на Игнатова не изтърпял постоянната болезнена ревност на съпруга си.

 

След развода, за Лили последваха години на невиждана мизерия. Тя остана без работа и без доходи, след като напусна с гръм и трясък Федерацията по художествена гимнастика. Бившият й съпруг пък й отпускаше само мизерната държавна издръжка за децата.


Сега, когато грацията върви към 50-така, но отново й се отваря златна възможност да живее като принцеса, Игнатова, вярна на земната си зодия Телец, не искала да се литка по ексцентрични преживявания. „Била съм маркиза, не ми е зор да ставам графиня. За мен най-важно е да съм свободна, а децата ми да са здрави и щастливи”, признавала най-непокорната от златните момичета.

4 Коментара

марков

преди 7 години

няма да мисли само за секс, я. да не е курва.

Коментирай

марков

преди 7 години

няма да мисли само за секс, я. да не е курва.

Коментирай

ДА БЕ ДА

преди 7 години

КУРВА СИ Е ! ДУМАТА Е НА МЯСТО

Коментирай

ДА БЕ ДА

преди 7 години

КУРВА СИ Е ! ДУМАТА Е НА МЯСТО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.