Азис държи в шах мъжете си с мръснишки филмчета в стил садо-мазо

1491
10 Май 2017, 10:01


Изключително скандални записи от креватните си изпълнения с почти всички сови партньори крие Азис, дочу HotArena.

С порно клипчетата Краля на фолка държал в шах бившите си гаджета. Тъй като имал само по едно копие Азис бил спокоен, че изпълненията му няма да лъснат в Интернет, освен ако той не реши да ги пусне.

Запознати, с които певецът е споделял за тайните клипове, твърдят, че сцените в тях били особено разкрепостени и дори стигали до бруталност. Преди време в интервю Азис сподели, че ако някой ден кариерата му и славата му забуксуват ще използва добре познатия трик да пусне някое от домашните си произведения. Азис е убеден, че за разлика от колежките си, които разполагат с подобни изпълнения, неговите са уникални.

„Едно е да видиш певица да прави свирка на някого. Съвсем друго е да видиш певец да прави свирка“, казва Азис. Вероятно тези думи са накарали бившите му мъже да треперят от страх.

„Той е адски добър човек, просто има силно желание за слава и пари и би минал през абсолютно всеки, за да постигне това, което иска“, споделя Ники Китаеца, който дълго време беше един от мъжете до Азис, пише „Галерия“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени