Азис дере 18 бона хонорар за час + как не плаща данъци

2741
20 Юни 2016, 16:00


Азис е вдигнал рекордно хонорара си – дере от кръчмари 18 бона хонорар за час пеене, научи HotArena.

Сумата е най-високата в чалга средите и е с цели 11 хиляди лева повече в сравнение с най-скъпо платената пайнерка – Преслава. Само до преди 3 години Васко взимаше по 10 бона за час пеене, като в цената се включва и бис, който може да продължи най-много 30 минути.

Наскоро известна кръчмарка от Сливен поканила Костинбродския славей да се изяви в нейния клуб. Поразпитала тук-там и дочула, че е взимал по 10 бона. Толкова му и предложила. Той обаче веднага я светнал, че това е стара цена, която от години не е актуална, и поискал 18 хиляди. Въпросната дама категорично отказала, убедена, че е невъзможно някой да дава толкова пари на който и да е български изпълнител. Била сигурна, че след няколко дни Азис ще й звънне и ще приеме предложената от нея сума. Това така и не станало, пише "Всеки ден".

Говори се, че Василка си позволила да иска подобен баснословен хонорар, след като успя да пробие в Турция. Там в заведенията нямали нищо против да му плащат, колкото им каже, като на всичкото отгоре си бил наредил нещата така, че да не отчита парите никъде, за да не плаща данъци върху тях. Ето защо решил, че и в България може да взима повече. „Който има пари, ще плати, който няма, не ми пука. Човек трябва да си държи на цената“, категоричен бил пред близките си ромският изпълнител.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени