Азис емигрира!

https://hotarena.net/laifstail/azis-emigrira HotArena.net
Азис емигрира!

Кралят на родния попфолк Азис смята да напусне България. А изявите му в „Като две капки вода“ са едни от последните на българска сцена. Изпълнителят планира съвсем скоро да скочи в дълбокото. И смята са се превърне в истинска звезда, научи HotArena.


Певецът открай време има амбиции за международната сцена, но досега все не успяваше да се качи на нея. Първата му спирка е съседна Турция, където публиката го обича повече и от родните му фенове.


Изпълнителят допълва, че там не само има повече фенове, но е и третиран като звезда. Затова си мечтае да започне от там.


Само за миналата година Василка е имала шест големи концерта в Турция и е пяла пред повече от 150 000 души. Азис допълва още, че следващия му концерт е с 50 000 публика, пред каквато не се е изявявала никоя друга фолк звезда.


„Вече не пея в ресторанти, кръчмета и дискотеки. В Турция средната посещаемост на мой концерт е 15 000 души. Дори президентът Ердоган питал: „Абе, кой е тоя Азис?“ За мен това е голяма чест!


Особено при положение, че в България всеки ме знае и познава възможностите ми, но не спират да ме наричат „циганин“! Никъде другаде в Европа няма такова разделение, особено ако един човек е успял“, споделя изпълнителят.


Кралят на попфолка обаче планира да напусне страната не само заради отношението, но и заради парите. За свой концерт навън той получава по над 30 000 евро, като му плащат престоя в 5-звезден хотел, както и транспортните разходи, пише \"Всеки ден\".


По думите на певеца това е доказателство, че навън го приемат като истинска звезда. „Въпросът не опира до претенции, но в чужбина се чувствам като звезда.


В родните дискотеки нямам нужната ми гримьорна, преобличам се в складове, няма дори нормално огледало, където да се огледам. Това е обидно“, оплаква се още изпълнителят.


Той разкрива още, че последните 15 години се е подготвял за това. И сега е готов да направи първите стъпки към успеха.

3 Коментара

Omg

преди 9 години

Наричат те циганин ,защото си циганин..явно имаш проблем с произхода си.нали не те наричат мангал? Сигурно и педераст те наричат ? Който забравя от къде е тръгнал,не стига много далече....

Коментирай

Фффф

преди 9 години

Е то Турция е на един х..й ,не е далеко...до там със сигурност ще стигне

Коментирай

АЙШЕТО

преди 8 години

Моля те върви в Турция.Един боклук помалко.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.