Азис хвръкна в лагера на Венета Райкова! (ПОДРОБНОСТИ)

2525
26 Март 2014, 15:30


Еднообразие, драги зрители, е обвзело съботния вечерен ефир. Николета и Венета водят война за рейтинг, въпреки че го градят, разменяйки си гостите. През предаване Азис се показва в „Поверително“, за да се изфука с някой нов домашен любимец, но този уикенд отскача в „Горещо“, където ще се извиси чак до Бога, буквално.

 

Любимката на Райкова – фолк певицата Камелия ще се подвизава в таблоида по ТВ7, научи HotArena.net.

 

Лайфстайл предаванията в българския ефир са станали безумно скучни. Едни и същи лица обикалят сутрешните и предиобедните блокове, за капак ги виждаме и във вечерните съботни, та дори и в неделните.

 

Телевизионерите считат, че е изключително интересно да ни представят едни и същи реплики на родния елит, чути, асимилирани и за пореден път изплюти.

 

Най-комичното е, че никоя продукция не признава родилите се сензации в другите конкурентни. В събота в „Поверително“ ще чуем за неуспешните зачевания на Камелия, за които говри и при Диков, и при райкова, а Николета вероятно ще анонсира интервюто й с думите: „Чуйте певицата Камелия за първи път толкова откровена, за да се убедите, че „Поверително“ е лидер в сензациите“.

 

Макар Азис да е през ден по родните канали, Венета предварително представи във Фейсбук страницата си „Тази събота в „Горещо“ ще бъде Азис – такъв, какъвто никога не сте го виждали“.

 

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени