Азис и Преслава се скараха! (Костинбродският славей се разочарова от поведението на своята колежка, написа й стих)

3772
24 Ноември 2015, 13:43


Азис не успя да скрие разочарованието си от Преслава и написа стихотворение, което публикува в социалната мрежа и адресира до оборотната чалгаджийка, видя HotArena.

 

Бързо забрави старите, бойни другари. Така и не ми се обади да чуя и видя аз как си. Да звънна не смея, защото си или на театър, или в леглото. А спяхме си заедно, ядяхме, че и първа на тебе „Хабиби“ запях ти“, гласи трогателния стих на Васил.

 

Изпълнителката почти не коментира статуси в социалната мрежа, но този път си позволи да напише „Обичам те, бе!“, на което Азис отговори с: „Не съм сигурен вече“.

 

За всички е видно, че Преслава е започнала да дружи с бившите си съквартиранти Гъмов, Люси и Джино, с които е забелязвана напрекъснато насам-натам, пише „ШОУ“.

 

Костинбродският славей явно е изревнувал, че е игнориран от певицата заради други хора, макар че и той й намери бързо заместничка. Той се поведе с младата си колежка Ирена от „Биг Брадър“, която се включи към кампанята му за видео и запис на навата му песен.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2 ужаса
преди 2 години
-1
Оффффффф тоя мангал е една голяма ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, но простено му е, защото това е типично за циганите. Неговите т.нар. приятели, са хора които му носят някакви дивиденти за определен период, после се насочва към други, плюейки бившите си дружки. Както казах типично за мангалите, при тях интереса клати феса!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
0
Наяба я и я махна. Прости на Николета, а се скара с Преслава. Споко и с Преслава ще си простят ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Psychotic
преди 2 години
-2
"чуия "
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени