Азис избухна: Попа с Линкълна да не пипа гъза ми!

3239
13 Септември 2012, 15:36


Грандиозен скандал се заформя между фолк певеца Азис и варненския митрополит Кирил, дочу HotArena.net. След като църквата заклейми певеца и колежките му, че красят кориците на детските тетрадки Азис избухна.

 


„Точно Кирил ли учи кое е морално и кое не? Опазил ни Господ от вяра като неговата.“, възмутен е Азис. Фолк певецът припомни, че варненския митрополит преди време сам се замеси в грандиозен скандал, покрай луксозния Линкълн, в който се вози.

 


„Тези хора, които се возят в скъпи коли, носят скъпи часовници и злата по себе си, за които е съмнително откъде разполагат със средства за такъв охолен живот, те ли ще диктуват кой какви тетрадки да произвежда и кой какви да купува?“, бесен е Азис и допълва. „Точно около варненския митрополит пламна скандал с толериране на хомосексуалисти в манастирите под негова опека?“

 


Изпълнителят също така заяви, че предвид скандалната репутация на свещеника последният няма никакво право да го съди.“Те точно да не коментират гъза ми!“, заяви Васко в интервю за „Уикенд“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петров
преди 5 години
0
Този мазен цигански перверзник го оправя само добър снайперист
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ббля бля
преди 5 години
0
мръсни лицемери и мангала и попа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени