Азис изнася 3 милиона в чужбина (Закрива сметките си у нас – мести ги в Швейцария и в офшорни зони)

1180
20 Септември 2014, 13:00


Най-богатият чалга певец у нас – Азис, е сериозно притеснен за спестяванията си и категорично е решил да ги изнесе на сигурно място в чужбина, узна HotArena.net.

 

Според отлично осведомени източници костинбродският славей разполага с авоари на стойност малко над 3 милиона лева, които ще изпрати или в непоклатима банково Швейцария, или в офшорна зона край Великобритания, пише в. „Всеки ден“.

 

 „Истината е, че обмислях такъв трансфер още преди година, но случилото се с банките у нас ми показа, че трябва да действам доста по-бързо”, споделя Азис.

 

От близо 2 месеца насам той ползва услугите на финансова компания, която срещу четирицифрена сума месечно борави с парите му и гарантира за сигурността им. В момента хитрата Василка трябва да реши в коя точно чужда банка да изнесе парите си, сравнявайки условията, предимствата и недостатъците.

 

Далновидния Азис се колебаел дали да повери спестяванията си в Швейцария, тъй като въпреки сигурността, данъците върху лихвите от депозити там не са малко, освен това страната може да разкрие банковата тайна, както това се случи наскоро за българите, които държат милионите си в нея.

 

Именно заради това изпълнителят на „Напипай го” възнамерявал да депозира изкараните си с пот по тялото пари в офшорни зони, където макар да няма допълнителни печалба от депозити, банковата тайна е напълно гарантирана. Подобен тип сметки са предпочитани от бизнесмени по цял свят, както и от мафията, тъй като финансовите институции не търсят никакви доказателства за произход и „чистота” на парите”.

 

„В България съм си платил данъка на всеки един лев. Изкарал съм си парите в безсънни нощи, аз съм певецът с най-висок хонорар и най-много участия в чужбина. През ден имам ангажимент, отношенията ми с НАП са на „ти”, разказва спокойно за произхода на милионите си Азис.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени