Азис лудна по синеок актьор (Всичко за любовната афера)

2543
31 Март 2016, 12:41


Забежките на фолк звезди с театрали май са на мода. След като се разчу, че младият чалга певец Галин е завъртял любовна авантюра с Мариус Куркински, колегата му Азис пък си падна по известния в близкото минало Петър Антонов, който се завърна в България след години, в които живя в Италия, научи HotArena.

Напоследък Краля на фолка не крие топлите си чувства към Петър Антонов, като пред всички го нарича „моя приятел“. Говори се обаче, че отношението му към него не било чисто приятелско. Той бил искрено хлътнал по актьора, който преди да емигрира, имаше успешни опити и като певец, пише "Всеки ден".

Искрата пламва, когато преди няколко месеца Петър решава да се върне в България и да възроди кариерата си. Той започва постепенно да възобновява отношенията си с предишните приятели и така постепенно стига до Василка.

Все още не е известно дали Краля на фолка е стигнал до интимност с обекта на романтичния си интерес. Самият Петър до този момент не е обявил официално, че си пада по мъже. В светските среди обаче са категорични, че той е гей и дори да си ляга с жени, е само по изключение.

Друг е въпросът доколко мургавият Азис е типажът, по който синеокият Пепи би си паднал. Така или иначе двамата напоследък демонстрират голяма близост и само времето ще покаже дали тя ще се развие до нещо по-сериозно. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени