Азис лъсна без дрехи в гей сайт

4866
09 Август 2013, 12:42


Вечният въпрос колко обратен е Азис, като че ли накрая намери своя отговор. Кралят на фолка лъсна в американски сайт за мъже, любещи мъже, научи HotArena.net. В интернет майсторът на хитове си търси майстора и намери ли го, е готов да измине каквото и да било разстояние по света.

 

Азис се е записал под псевдонима Call911. Възможно е числото да е вид препратка към спешния телефонен номер на САЩ, където е и регистриран сайтът. Иначе интерпретирано – собственикът на профила е на бързо реагиране при всякаква

 

нужда от неотложна секс помощ.

 

В страничката си Кралят на чалгадивите е посочил, че е на 35 години, каквато е и реалната му възраст, сигнализира с имейл до „Всеки ден” редовен читател. Височината си – 186 см. и килограмите – 88. Улеснил е останалите членове на сайта с уточнението, че владее освен майчиния си език, още арабски и германски. С езика на Гьоте певецът наистина е на „ти” от тийнейджърските си години, когато майка му емигрира в швабско и той печели марки с разходки на кучета и чистене на офиси.

В полето за описание пише още, че Call911 е софиянец, че не е обвързан, че

 

долното бельо му действа като фетиш,

 

че се е регистрирал за секс срещи и просто за да завърже нови приятелства. Василка се е изрекламирала и с няколко свои горещи фотоси, повечето от които е публикувала или в собствения си профил във Фейсбук, или са били тиражирани от родните печатни и електронни издания (вж галерията). Последната добавена снимка от преди няколко дни обаче излиза за сефте.

Авторът на безброй скандали е произвел поредния – фотографирал се с розовия си Айфон от любимата си позиция, пред огледалото,

 

гол-голеничък, по татуировки

 

и подаващ се под дясната китка орган.

„Профилът е абсолютно реален и Васко го поддържа. Ако беше фалшив, как снимката с розовия телефон щеше да се озове в него, като шефът си я направи преди седмица на морето”, изпържи работодателя си един от охранителите на певеца. Досега обаче Азис не се бил срещал с нито един от виртуалните си ухажори. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 4 години
-2
НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ РАЗБИЕ ЦИГАНСКАТА МУТРА?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени