Азис на хранилка при Гущерови (Християн му плаща всичките сметки)

2398
15 Април 2015, 16:35


Фолк певецът Азис навсякъде тръби, че много обича колежката си Мария като приятелка, но „любовта“ им си има цена, която съпругът на изпълнителката Християн плаща в брой, узна HotArena!

 

Вече близо 6 месеца чалгаджиите са като неразделни. Освен, че направиха редица дуети, афишират, че и в живота са доста близки.

 

Това е така не заради чисти чувства, а заради пари. Освен, че Мара му излиза скъпичка финансово, Хриси вече носил на ръце и новото й аверче. Плащал всички сметки на Азис, когато ромският славей реши да похапне обилно в ресторанта на Гушерови в центъра на столицата.

 

Василка отдавна целяла точно това – навъртайки се покрай миньончето, да лапа облаги от мъжа й.

 

Едричкият милионерски наследник плащал и лъскавите видеоклипове на певеца и жена си.

 

В светските среди се говори, че Азис не е загубил ромската привичка – авантата. За всяко съвместно парче Гущеров вадил минимум по 10 000 евро, като в сумата не влизат клиповете и дизайнерските тоалети на певците, пише „Галерия“.

 

Мара също имала полза от Васил – да й съвземе кариерата и отново да я изстреля до актуалните имена във фолка.

 

Последната подмазвация на Азис към заралийката бе на сцената на „Като две капки вода“, където миньончето се появи ни в клин, ни в ръкав, за да си кажат колко се обичат и подкрепят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катя
преди 3 години
0
Ами той преди това се беше залепил за Николетка и бяха най-добри приятелки, а сега не се понасят И с Марийка ще стане така Интереса клати феса
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени