Азис най-накрая си призна: Правех се на обратен, за да привлека вниманието към себе си! (Подробности)

8525
06 Юли 2017, 18:00


Аз бях ужасен гей преди!”, призна през смях Азис наскоро, визирайки провокациите, с които стряскаше цялата държава в миналото, научи HotArena.

 

Кралят на фолка твърди, че в онзи период просто искал да привлече вниманието към себе си, за да забележат хората впечатляващия му глас.

 

Казвах: „Вижте ме!”, а всъщност исках да внуша: „Чуйте ме, аз пея много добре!”. И, мамка му, чуха ме”… Успях да израсна, остарях и разбрах, че не е нужно да бъдеш ужасен гей, за да ти обърнат внимание. Но не съжалявам за първите си стъпки в шоубизнеса”, отсича певецът, цитира „Уикенд“.

 

Днес той вече е осъзнал, че провокацията не му е нужна – все пак сега е на 39 години, а не на 20. Понастоящем желанието му е натрупаната с голота и провокация популярност да бъде впрегната в творчество със социална кауза.

 

Мотел” е поредният проект, с който Василка развълнува не само своите фенове, а и всички онези, които в миналото са го нападали заради скандалния му имидж.

 

Самият той е бил жертва на расизъм още от дете и още си спомня как майка му го водела по кастинги за детски музикални формации, но всеки път го отхвърляли, заради цвета на кожата му. „И за да придобия по-търговски и български вид, мама ме обличаше с бял пуловер, което бе огромна грешка, защото от циганин се превръщах в негър”, разказва през смях Азис.

 

Навремето забелязвал тъгата на родителката си, когато й казвали, че синът й няма музикални заложби. Пеел по-добре от децата в кой и да е хор, но не го искали в съставите заради ромския му произход. Все пак бъдещият Крал на фолка е пял в детски хор и дори има издаден диск с църковна музика. Отдавна не е изпълнявал такава, но пък всеки ден се моли на Бог.

 

И днес се случва Азис да стане жертва на расизъм: „В Европа хората с бял цвят на кожата избягват погледа ми, защото ме мислят за мюсюлманин. Изпитвам гняв и яд за всичко, което се случи, понякога злоба, но само понякога… Бих искал белият човек да гледа на мен като на равен - знам, че е невъзможно, но се надявам. В България за мен е различно. Аз пея по начин, по който изключително въздейства на хората, и колкото и да не харесваш черните си казваш: „Мамка му! Много хубаво пее”. И хората забравят страха и тази различност, музиката обединява. Това е най-хубавото ми качество, че мога да обединявам хората от различни етноси, хора, които харесват различна музика”, отсича фолк зведата
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъпа статия
Преди 1 година
0
Казва че е бил very gay като визия и поведение. Никога не е казвал, че е хетеро. Спрете да лъжете, щото има заблудени хора които си вярват че спи с жени и си правят илюзии. Само кур го влече, бъдете спикойни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
666
Преди 1 година
-4
Ами Китаеца,и още колко?Прави се на какъвто искаш ти не си ми приятен,лъжлив циганин!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
естет
Преди 1 година
-4
Е, харесваха те като гей. Сега не си и не те харесват. Стига се бутай в ефир. Мина ти времето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кетрин
Преди 1 година
0
Орхан имаше ли нужда да се прави на гей?! Ами Сашо Роман ( Боже, къде си " Мой Ангеле") толкова беше готин, а Тони Стораро? А Милко? Скрий се бе, имал нужда. Плащаха ти дебело да го играеш гей, те са богати общества, плащат много. Може и да са те....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мио
Преди 1 година
-4
Аз си казвам -Мамка му , скрийте го тоя ! Не го искам в публичното пространство , не защото е циганин , а защото разврати цели генерации неосъзнати деца.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха
Преди 1 година
-6
Поредния циг......анин който ако не лъже,не може да заспи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени