Азис напълно сериозен: Видях Исус в Костинброд! Ходеше из двора, целият в бяло, и ръсеше нещо като юфка... (ФОТО)

4932
24 Ноември 2016, 18:00


Азис се самопровъзгласи за пратеник на Бог. По думите му Господ имал специална задача за него, но още не му я бил разкрил. „Не знам все още каква е мисията ми, но съм наясно, че е нещо много важно”, твърди певецът.

До убеждението, че е богоизбран, Василка стигнала още преди да стартира фолк кариерата си. Тогава бъдещият чалга крал издал със семейството си албум с религиозни песни. Към диска бил отпечатан и плакат с лика на Азис.

Скоро след излизането на продукцията с 19-годишния младеж се свързала непозната жена. Тя му споделила, че Господ я събудил посред нощ и я накарал да застане пред рекламния постер на албума, който дъщеря й била закачила в стаята си. „И тогава Бог ми прошепна послание, което трябва да ти предам. То гласи: „В ден на напаст, ти ще ме призовеш, аз ще те спася и ти ще ме прославиш!”, рекла госпожата на надарения с красив глас ромски изпълнител.
„Ненапразно е тази моя слава, тази популярност, която до ден-днешен не е застивала, с милиметри дори не е спаднала... Това е Божа работа! Аз съм избран от Господ за мисия!”, коментира певецът на хита „Хабиби”.

Азис никога не е крил вярата си в Онзи горе. Той често се моли на Всевишния - прави това още от дете. В невръстните си години Василка дори имала щастието да зърне Господ в двора на семейния дом – или поне така твърди самата тя.

„Като бях малък, една нощ се събудих и незнайно защо излязох в градината. Там видях непознат мъж, облечен целия в бяло. Той ръсеше нещо като юфка по земята. Бях доста изненадан и не можех да мръдна от мястото си – тотално зашеметен. След това споделих с баба. Тя ми обясни, че действително съм видял Исус, а това, което той е разсипвал в двора, не било юфка, а манната небесна. Каза, че Христос е благословил къщата ни и днес повече от всякога й вярвам. Благодарение на тази Божия благословия успях да развия таланта си”, разправя чалга изпълнителят, чиито родители и близки също са много религиозни, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
"Тома Неверни"
Преди 1 година
0
"Мама пита" Щом си видял Иисус Христос,дали не си видял и Дева Мария да върви след него"........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени