Азис плаща 5 бона за нощ в леглото на Майкъл Джексън

1422
21 Февруари 2017, 14:00


Това е цената за удоволствието, което може да си позволи ромският славей Азис.Кралят на попфолка у нас се докосва до постелята на Джако всеки път, когато има участие в Берлин, научи HotArena.

Азис преспокойно вади крупна сума пари, за да отседне в хотела, в който Майкъл е преспивал неведнъж. През 2002 година Джако предизвика истински фурор, когато провеси невръстния си син през прозореца на апартамента си именно в този хотел.

Гласовитият чалгар държи да е именно в стаята на Краля на попа, разказват очевидци. Васко неведнъж е споделял, че изпитва дълбоко уважение към Майкъл. Чалгарят дори се развихри с молива наскоро и нарисува портрет на кумира си.

Малко са сънародниците ни, които могат да си позволят нощувка в луксозния хотел Adlon, разположен срещу Бранденбургската врата. Мястото е натоварено с исторически асоциации и символно значение. Наричат го "легендарния" хотел или още "сърцето на Берлин". Редица световноизвестни личности са отсядали в хотела през годините наред с наш Азис.

Цените за нощувка за космически, като варират от 200 евро до нереалните 20 хиляди. Парите по никакъв начин не тревожат попфолк звездата ни, който е готов на всичко да се почувства като звезда от световна величина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени