Азис полудя след „Къртицата”(Не искам да виждам хора, крещи звездата)

3042
13 Април 2013, 13:34


Азис полудя и не е на себе си след „Къртицата”, видя HotArena.net.


Напрежението между участниците, трудните изпитания по време на мисиите, контактите му със съквартирантите—всичко това го докара почти до лудост. Певецът изпадна в шок, че не е най-харесваната от публиката звезда и напусна шоуто преждевременно.


Опънатите му до краен предел нерви не издържаха и се скъсаха—след прибирането си у дома фолк звездата изпадна в истерия.


„Настроенията му се сменят през 10 минути, ту иска да е с много хора, ту не иска да вижда никого, подлудява всички около себе си, ходи напред-назад, не може да си намери място”, разказаха хора от близкото му обкръжение.


След излизането от предаването, певецът отменил всички интервюта и срещи, разигравал с противоречивите си прищевки близки и приятели, тръшкал се в истерия.


Вчера той изправи на нокти и ТV7, отказвайки да отида в студиото на сутрешния блок, за да даде интервю. Накрая се съгласил да приеме екипа в дома си.


Когато обаче хората пристигнали, отказал да стане от леглото, за да се срещне с тях. Накрая най-после се вдигнал, за да се покаже по телевизията, но влязъл във времето за коментарите на проф. Юлиан Вучков.


„Не ме интересува нито професора, нито Бареков”, заявил Азис. И отказал в последния момент всичките си предварително уговорени срещи, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 5 години
0
Очертава се пълен провал за Хлебарките с това предаване. Не знаех, че и Транснеопределеносексуалния е решил да си набие шута, след като дружката му се изнесе, но и не се изненадах особено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени