Азис прати Професор Вучков в хоспис

5872
15 Март 2012, 10:00


 

След като Комисията за защита от дискриминация санкционира с 250 лева Юлиан Вучков за обидите, които изписа по адрес на хомосексуалистите, фолк идолът Азис заля с кофа помия и самия водещ.
 
 
"Аз не приемам неговите коментари сериозно. Изобщо не знам дали някой в България го приема по този начин и не знам докога ще търпим някакъв свръхвъзрастен човек, който говори супер глупости, да коментира и да дава оценка. И изобщо защо му се дава глас?", изригна Василка в интервю пред ежедневника "Всеки ден". 
 
 
"По-добре да го приберат в някой хоспис или в някой дом, специализиран за заболели хора. Със сигурност някой трябва да се погрижи за него, защото следващото, което ни предстои на нас, зрителите, е как тоя човек се напикава в ефир или излиза по памперс, или, не дай си, Боже, направи нещо по-мръсно, като например - голяма нужда. Той без да иска ще го направи, няма да е нарочно, защото на тази възраст хората трябва да могат да се изхождат, без да се притесняват", продължи певецът.
 
 
Той няма обяснение защо вездесъщият Професор е взел на мушка хомосексуалистите.
 
 
"Вучков е стар ерген. Аз познавам доста гейове, които са по-продуктивни от него – имат семейство, деца , внуци и любовници мъже. Репродуктират се по някакъв начин за разлика от професора. Ако изхождаме от тази гледна точка – кой е по-нужен на обществото, то професор Вучков е абсолютно ненужен на нашето общество. Познавам гейове, които са доста по-необходими на тази нация".
 
 
"Вучков се държи смахнато. Аз откак се помня, той е обект на подигравки, буди смях у хората и никой не го приема на сериозно. За Бога, спрете ефира на този човек!", призова изпълнителят на "Сен Тропе". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пепа
преди 6 години
-3
Един откачалник критикува друг откачалник.Абе я по добре ги приберете и двамата в специалицирано заведение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sani
преди 6 години
-3
Проф.Вучков не ме вълнува. Много по-вълнуващо и наложително за мен е да разбера къде ще бъде прибран Азис, за да не развращава младите хора, да не сипе навсякъде цинизъм, простотии и духовна смрад, да не публикува отвратителни снимки, които нямат нищо общо с красивото и секси човешко тяло, да не срами България с " псевдо изкуството си...и така има още за изброяване, но е много, много дълго и се знае! Наложително за мен е да зная кога най-сетне българинът ще се осъзнае, ще спре да плаща огромни суми за " участия и шоута " на Азис, ще каже категорично " НЕ " на гаврата с духовните му ценнонсти, гавра, на която е подложен с насмешка от Азис и подобните му...и тук има още за изброяване. Ето, това е важно, тревожно:умишленото убийство на духовността, естетическите критерии, опростачването, желанието за подражание на Азис и подобните му, тоталната липса на интелигентност, образованост, чувство за красива и стойностна музика, елегантност, фини човешки отношения...Събуди се, българино! От..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
go6o
преди 6 години
-3
На Василка мога да й изкарам обяда...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NEDA
преди 6 години
-5
BOJE MOI ,NIAMA LI KOI DA GO SPRE TOZI IDIOT SMAHNAT.........PFUUUU,KAKVO SI TI BE ,MALOUMNIK JENA LI ,MAJ LI ..KAKVO SI LAINO SMARDELO OVONI TSIALATA DARJAVA......SHUT,TOVA SI TI ...azis
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xa
преди 6 години
-4
Тебе не те ли подиграват бе ШУШУУМИГАА :d ?? Мислиш че РУСНАЦИТЕ ти се кефят,а всъщтност те се гаврят със теб !! Както и всеки втори БЪЛГАРИН !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени