Азис прави дъщеря си манекенка

https://hotarena.net/lubopitno/azis-pravi-dashteria-si-manekenka HotArena.net
Азис прави дъщеря си манекенка

Азис ще прави дъщеря си манекенка! Кралят на поп фолка уж държеше да остави дъщеря си в пълна анонимност, но в последно време прави всичко възможно, за да привлече вниманието върху нея, дочу HotArena.


И въпреки че певецът никога не е страдал от липса на внимание и високо самочувствие амбициозните му планове изненадват. Той изяви желание да превърне дъщеря си Рая в манекенка.


„Много искам момичето ми да бъде супермодел“, замечтано заяви изпълнителят в интервю и изтъкна, че детето му е с неземна красота, пише „Всеки ден“.


Малката е пълна противоположност на баща си – със сини очи, руси коси и не прилича на нито един от родителите си.

„Искам да използва красотата си за модния подиум. Ще я насоча да стане модел, за да надмине по известност дори ангелите на „Виктория сикрет“, споделя певецът.



Кралят на фолка не крие, че дъщеря му е изключителна красавица. \"Тя е много красива, изключително сладка – прилича на близалка… Платинено руса коса, кристално сини очи, порцеланова кожа – тези неща трябва да се експлоатират и да не се оставят незабелязани“, споделя още той.


Изпълнителят споделя още, че не желае дъщеря му да поема по неговия път, въпреки че е в кръвта й. И на него вече му изглежда невъзможно да я спре. „Все към музиката я тегли“, призна Костинбродския славей.

3 Коментара

...

преди 8 години

Neznam na snimkata dali e Raq, no kakvo e tova obleklo?

Коментирай

Приятел

преди 8 години

МАХНЕТЕ ТАЗИ СНИМКА,ТОВА НЕ Е РАЯ.УРОНВАТЕ АВТОРИТЕТА НА ВАСКО,КАТО РОДИТЕЛ,ТОЙ НИКОГА НЕ БИ ПОЗВОЛИЛ РАЯ ДА БЪДЕ СНИМАНА И ТО В ТАКЪВ ВИД. Болни мозъци сте ,еееей.Погледнете на какво приличат сандалките на детенцето,мислите ли че Васко би го позволил.Ами бурката,която е сложена на главицата на малката.РЕЗИЛ.

Коментирай

jenn

преди 8 години

е как ще не е тя?! Той я беше побликувал във фейсбука си, когато са били във Дубай... Снимката е стара.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.