Азис пред фалит! (Певецът бяга от България)

3874
29 Януари 2016, 11:57Азис напуска България и сериозно обмисля да се премести в Турция. Проблемите на певеца с НАП и фалита, който го заплашва, го мотивирали да потърси друго място за живеене, дочу HotArena.

Заради одисеята с данъчните, музикантът планира да се премести в Турция, след като му начислиха над 800 000 задължения. На търг се продава и апартамента му в „Драгалевци“, а данъчните са хвърлили око и на друга негова собственост — домът, който се води на приятелката му Галя и дъщеря му Рая.

Певецът сам намекнал, че се кани да напусне България след поредица кризисни срещи с данъчните. През 2009 година започна одисеята му с НАП, които тогава му съставиха акт за близо 600 000, тъй като се оказа, че Васко не се е регистрирал по ДДС, въпреки че по закон е длъжен да го направи, след като има доходи над 50 000 лева.

Днес дълговете му надхвърлят 800 000, пише "България днес".


Приятелката му Галя, тогава обясни, че не са знаели за това условие, както и за някои други. „Бяхме спокойни, че всичко е наред. А те чакаха три години, преди да ни се обадят и да ни кажат за проблема“, споделя с огорчение тя.

Певецът от своя страна не коментира ситуацията, но се вижда съвсем ясно, че планира да напусне страната. Очаква се Азис да се премести в съседна Турция, където наистина го гледат като звезда.

Изпълнителят гостува в местния клон на CNN, където говори за новата си песен „Хабиби“, а стотици хиляди се тълпят на концертите му в Бурса и Истанбул.

По тази причина Василка признава, че предпочита да работи с турските си партньори, а не с мениджъри в България. „Там ме ценят и се отнасят с мен, като с истинска звезда. Нищо чудно да се преместя да живея там някой ден“, допълва още той.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени