Азис превърна дома си в изолатор (Певецът не понасял слънцето)

1813
18 Февруари 2017, 10:00


Азис изтрещя тотално, превърна дома си в изолатор, разбра HotArena


Певецът е опасал баровския си апартамент с тежки щори и завеси, които не вдига изобщо. Близките му разкриват, че вследствие на многото години на сцената, ромският славей е получил психоза от ослепителните прожектори и не може да понася светлината. Стоял денонощно на тъмно и не пускал нито лампи, нито някакви електроуреди. 


Нещо повече, той изисквал от гостите си да изключват телефоните си, тъй като шумът го дразнел. И дори си позволявал да изгони хора от дома си, тъй като телефоните им звънели. 


Изолацията му от външния свят била пълна, а най-голямата му крайност била да премести дъщеря си в друго жилище. Малката Рая живеела с майка си в апартамент един етаж над неговия и от време на време ходела при него, за да го види. 


Целта на всички тези мерки била Азис да си почива пълноценно. От изтощение и преумора той дори започнал да получава панически атаки и миналата година направил гърч пред свой приятел. 


Причина за припадъка бил скандал с Преслава. Макар да се правел на непукист, Азис всъщност е чувствителен, издават го близките му, предават от Ретро. Той дори на няколко пъти ходел на психолог, но сеансите не помогнали. И депресивните му състояния се засилвали. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Много сте зле!
Преди 1 година
-2
Малееее! Това интервю е от 5-6 години!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени