Азис проговори за раздялата си с водещата на Папараци: Никой не може да замени Николета!

https://hotarena.net/laifstail/azis-progovori-za-razdialata-si-s-vodeshtata-na-paparaci-nikoi-ne-moje-da-zameni-nikoleta HotArena.net
Азис проговори за раздялата си с водещата на Папараци: Никой не може да замени Николета!

Фолк кралят Азис най-накрая разкри причината за провалените си отношения с Николета Лозанова, с която бяха неразделни, разбра HotArena!

 

Ето и каква е тя: „С Николета много се забавлявахме. Смеехме се на всичко. Но моето чувство за хумор нямаше граница. Една вечер бях в нощен клуб, където пееше Алисия. Хрумна ми щурата идея фотографът на заведението да ме снима с нея и да пратя снимката на Николета. Нямаше време и нужда да го правя лично, защото на сутринта с Алисия бяхме първа страница на вестник. Тази целувка с Алисия ме раздели с Николета“, признава изпълнителят в интервю пред Кристина Патрашкова за „Папараци“ по BTV, цитира „Галерия“.

 

Азис добавя, че доста е бил привързан към Лозанова, дотолкова, че е била като част от тялото му. Към днешна дата обаче, не желае да има красиви жени в живота си, тъй като според него – носели нещастие.

 

Но никой не може да заеме мястото на Николета“, уточнява певецът.

 

Василка изтъкна, че възпява в музикалните си проекти чуждата болка и истории, а не личните си. По тази линия е създадена и песента „Хей, момиче“, която той отново призна, че е свързана с Лозанова. Двамата са написали текста към нея, който е изчезнал. Звъннал е на ТВ водещата, за да й съобщи, че го няма и че се налага да си го припомнят, но това не се е случило. Това наложило създаването на нов текст, за който Азис се е погрижил сам.

 

А на запитването - защо не засне Ни Ло в клипа, а Алисия, фолк певецът отговори: „Защото тя отказваше да говори с мен...“.

 

Повече подробности около признанията на Азис очаквайте тази неделя в „Папараци“ по BTV, където той и новата му дуетна половинка Ирина Флорин ще бъдат специални гости.

 

24 Коментара

ЗА ужас на баба Ася

преди 8 години

Скоро и Валери ще го разбере и ще се съберат пак, очевадно е, че я обича и не може и няма да я забрави.

Коментирай

13

преди 8 години

Да но тя първа го предаде като нусна клипче на Азис откраднато от телефона. Нормално е той да е искал да и го върне.

Коментирай

!

преди 8 години

И защо ли си мисля,че новата страхотна песен на Азис- Хабиби е за НИКОЛЕТА-Чуйте я!Толкова тъжна ,истинска и е провокирана изглежда точно от тяхната раздяла,защото те наистина си пасваха идеално и сега са доста самотни и им липсва приятелството им,ако изобщо са разделени,де!Алисия ,мила, удари на камък и този път ,както с Андреа-не можеш да заместиш Николета , така както се опита ,правейки се на приятелка на тези двамата-Азис и Андреа и пак те прекараха и стана смешна и жалка!

Коментирай

qna

преди 8 години

ИНТРИГИ запозен патент на някои

Коментирай

блаа

преди 8 години

Случайно това толкова "искрено" признание се случва в предаването, в което Николета се води на работа. То къде другаде ще го питат за тази изобщо. Николета все още се надява, че може да жегне Алисия по някакъв начин, но това е така, защото е много проста и не осъзнава, че има хора, които не са обсебени от някой си, а си живеят собствения живот. Много грешиш, Николетке. Понякога ми става жал като виждам колко всъщност си нещастна, друг път като виждам злобата ти, си казвам, че си заслужаваш всичко, което ти се случва. Жалко за детето ти.

Коментирай

Сара

преди 8 години

Мдааааа,Николета не може никой да я замени в ничие сърце!Толкова неповторима и незаменима е тя,че много нейни познати и приятели не искат да я видят вече!Азис като цяло е лицемер,нагаждач и кофти човек,та няма да се учудя,ако е казал наистина тези глупости!Или и Алисия му би шута,като приятел,и той сега търси пак път към любимата и незабравима Николета! Смешки,толкова снобарство и поза,че ми се повдига! A има и друг вариант,който допускам най-много,че Николетка отново си прави пиар,на гърба на Азис........умряла е някой да я коментира,и понеже се изтри....ахаххаааа!

Коментирай

?

преди 8 години

.....например КОИ- приятели?

Коментирай

АААААААААААААААААААААААХАХАХХХАХАА

преди 8 години

AHAHAHHAHAHAHAHHA, AHAHAHHAHAH МНООООООООГ ТЪПО ПАРЧЕ!!!ХАХАХАХХАХА АЛИСИЯ СИ ИМА ВСИЧКО ЗА КОЕТО ДРУГАТА САМО МОЖЕ ДА МЕЧТАЕ ;).

Коментирай

о, да о, да!!ама не

преди 8 години

Валери го виждам по скоро с Алисия, отколкото с бившата "Божинова" ;D.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Имала си всичко Алисия,ама умира да се вре при хората на Николета и да се фотографира с тях.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Виждала Валери с Алисия-смяяяяяях!А Николайчо къде го виждаш?

Коментирай

Валя

преди 8 години

Разлика между Ася и Кукулета няма - алчни женици използващи децата си за изнудване, баба Ася все едно не искаше 20 000 месечна издръжка.

Коментирай

do ?

преди 8 години

Na primer: Martin Karbovski, Joro Nedelchev, Petko, Yana, Vanko i oshte mnogo podobni maimuni. Tozi otgovor zadovoliava li te?

Коментирай

za toi jas

преди 8 години

kak puk razbrahte, che oshte ia obicha? Toi ia narita kato mrasno kote, hich ne go e grija za neia, bukvalno si kaza, che ne ia obicha pred tsiala BG i neiska da e chast ot tsirkovete i PR sesiite i. Valeri ne moje da ia disha, ama si trae, zashtoto umira ot sram kak se podvede po akala i sipeshe pomia varhu Asia. Nali se sesh' che ako pochne da sipe pomia i po tazi, tova govori losho za nego. Vaprosat veche stava drug- kolko tap moje da si, za da se sabirash s takiva zli/zlatotarsachki/boklutsi i vseki pat da izkarvash kirlivi riziv momenta v koito deaden jena ti stane bivsha.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Да бе изтрила се, докато така упорито се коментират статиите с нейно участие, няма да се изтрие скоро

Коментирай

do Psychotic

преди 8 години

a be to i pod statiite za Volen i Luna ima tolkvoa mago comentari. "Hliab i zrelishta," nali znaesh krilatata fraza....

Коментирай

eli

преди 8 години

az bqh tam v NAIT FlAIT...luje kato durt cuganin.Alisiq peeshe ,a toi q pregrushta i tancuva s neq i pozirshe umishleno za snimki....

Коментирай

2 ужаса

преди 8 години

А аз на това му казвам "циганска работа". Двете циганета си умират за минута слава, и за нея са готови на всичко, само и само "светлината на прожекторите" да е за тях!

Коментирай

Nel

преди 8 години

Vsichko e piar be hora Razberete nikoi s nikoi ne e skaran.. Kakto ne bqha I S Andrea.. Nuto s Valeri e razdelena.. Nuto s Azis e skarana. Wsichko e edin Dolen piar

Коментирай

такааааа

преди 8 години

За да приключим дискусията ще кажа: Това изпращане на екипа на Папараци в лицето на Кристина Патрашкова при Азис ,изобщо не е случайно, Факт потвърждаващ подмолното желание на Николета да се сдушка наново с Азис. И не Алисия се е навирала и търсила близост с Азис , а той нея. И той я покани за песента му "Хей, момиче!" която единствена песен знам и съм слушала на Азис . И не е приритала, нито му е първа дружка Алисия, не веднъж го е казала уважавам всички свои колеги, а и с него направиха известната балада, което е допълнителен повод за техен професионален контакт. Така, че няма смисъл да пишете глупави и не съдържателни сценарии. А, самият Азис достатъчно красноречиво го е казал , тактично, за да не я обиди. Не искам да имам никакъв контакт с красиви жени, защото носели нещастие. Кого е имал предвид той си знае. Въпроса е, че Алисия нищо не я бърка и интересува това тяхно приятелство или не, за разлика от Николета. No comment!

Коментирай

bravo priqtelu

преди 8 години

ehaaa vze mi dumite ot ustata ,otli4en komentar . Samo da dobavq i novinata ot dnes ...hlebarnicata raboti ot 8do 20 4asa ,nail razbirash ,informaiqta e syshtata kato tazi statiq koqto za jalost tokushto pro4etoh

Коментирай

ihaaaa

преди 8 години

kolko lubopitno ,q kaji kolko beseh vhoda kato si hodila ? i nqmashe li nqkoi da te svalq tam da te drypne i izperdashi sled diskotekata ami gledash ciganite kvo pravqt

Коментирай

?

преди 8 години

Я за Мартин,Петко,Яна,Ванко пак помисли!

Коментирай

За твой ужас ...

преди 8 години

За твой ужас - първо си много просто и злобно парче. Второ - на Николета повече подхожда думата "баба", тъй като от толкова много пластики, виснали скули и многото злоба изглежда два пъти по-възрастна. И трето - Валери не може да я диша тази изкуствена, лъжлива, злобна, продажна и еблива жена.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.