Азис: С Мария сме си вече близки по роднински, част съм от семейните й вечери с Гущерови

2954
25 Октомври 2014, 11:59


Азис е завързал ново приятелство и новата му най-добра дружка е Мара. След първия им дует те започнали редовно да се чуват и да си клюкарят, че стигнали до там, че вече да не могат един без друг, научи HotArena.net.

 

Това заяви самият той в предаването по bTV „CoolT” с водещ Петя Дикова. Според ромския славей те си пасват като авери. Скоро пуснаха второто си съвместно парче „Чуй ме“. Похвали я, че проектите с певицата ставали изключително бързо, а с нея се работило прекрасно.

 

След първата им песен „Каза ли го“ Азис и Марчето неочаквано се сближили. Започнали да си звънят, да си пишат в социалните мрежи, а накрая започнали да си гукат и на живо.

 

Изпълнителят вече я счита като близка „по роднински“, както се изрази в предаването. Дори се похвали, че присъства на семейните вечери на Гущеров.

 

Мария пък го похвали, че е красив мъж с уникално тяло.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 3 години
0
Има си хас Азис да не е точно там, накъдето интереса го клати. То само Мария не беше "минал" още от списъка със звезди-"приятели". Дойде и неин ред. Не знам какво ги кефи хората непрекъснато да го оставят да си прави ПР на техен гръб и да ги използва като еднодневки. То не беше Цеци Красимирова, не беше Теди Велинова, не беше Андреа, Десислава, Катето Евро, Галя Димитрова, Маги Желязкова, Венета Райкова, Николинка, Алисия, Мария... И все по-кратко и по-кратко траят с времето "приятелствата" му. Но най-логично беше да се насочи сега именно към Мария, предвид, че той обича да движи сред богатите. Ето, веднага гледа да представи нещата така, като че ли Гущерови са му били заветната цел, а Мария билета до там.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гущера
преди 3 години
0
забравили са фотошопа да и изправят зъбите, да и оправят кривата уста и вената и изглежда че ще хвръкне от челото
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zara
преди 3 години
0
еми тя къде вижда "уникално тяло" във своя дебел слон който има
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени