Азис с опит за самоубийство! Лабилната му психика за малко да го прати на оня свят

1829
29 Юни 2016, 12:43


Азис крие дълбока тайна за свой минал опит за самоубийство. Мисълта да посегне на живота си го налегнала в ученическите му години, научи HotArena.

Aзис е учил само до 5-и клас, но и малкото време в чуилище е белязано от драматични моменти.
При раздаване на дипломите в школото бъдещият фолк изпълнител се оказал на дъното на класацията. Оценките му били потресаващи, а той се чудел как да прикрие издънката от строгата си майка.

Тя обаче подочула за слабия му успех и така го нахокала, че Васко решил да се самоубие. Когато останал сам в дома им, пребъркал целия шкаф с лекарства и решил да смеси няколко вида. Опитът му да причини сам смъртта си се оказал неуспешен, защото Азис погълнал няколко шепи витамини и аналгетици, които не могат да доведат до фатален край. Когато майка му се прибрала и научила какви ги е свършил дори не се трогнала от ситуацията.

Оттогава Азис се отдръпнал от нея и търсел утеха в по-големи от него жени, сред които е и майката на детето му Гала. Макар сега животът на певеца да изглежда лъскав той е все така с лабилна психика. За последно изпаднал в нервна криза, заради предателство на приятелката му Преслава. Той припаднал пред Ванко 1, който в началото си помислил, че певецът се шегува.

Случката стреснала близките на Василка и те не му позволявали да остава сам в жилището си. Стресът дотолкова увредил психиката на певеца, че той пребивава в същинска гробница. В апартамента му не влиза слънчева светлина и не е разрешено да се пускат телевизори или да се говори по телефона, за да не се нарушава уединението му, пише „Галерия“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени