Азис със страшен гърч след паник атака (Защо спря да се храни звездата и кой близък му заби нож в гърба?)

4665
18 Януари 2016, 12:05


Фолк звездата Азис е получил паник атака. Това разкри самият той, като обясни, че чувството да изпаднеш в това състояние е необяснимо страшно, дочу HotArena.

Свидетел на гърча му станал рапърът Ванко 1, който е негов близък приятел.

„Припаднах, не можех изобщо да контролирам тялото си. Нямам идея как стана“, спомня си за зловещата случка изпълнителят на „Хабиби“. Първоначално Ванко помислил, че Василка преиграва, но впоследствие осъзнал, че всичко се случва наистина и няма представление, пише Всеки ден.

„След случилото се той ме прегърна и ми каза, че първоначално не е можел да повярва, че се гърча наистина. Понеже знае, че обичам да влизам в роли. Но след като премина това състояние, самият той беше много изплашен от случилото се“, разказва още за здравословния си проблем певецът. За щастие към днешна дата инцидентът не се е повтарял повече. Причината да се отключи паник атаката според ромския славей е обида, която му нанесъл много близък човек. Фолк звездата обаче не уточни какво точно е чул за себе си и от кого.

Пред Меги и Нели от „Търси се…“ Азис обясни, че в последните две години се е превърнал в тотален аутсайдер. Умишлено страни от публичност с изключение на участията си. Вече не знае какво е да излезеш на дискотека с приятели или пък да отидеш на ресторант. Превърнал се е в пенсионер – става в пет часа сутринта, ляга си в девет вечерта или най-късно в 11.

„Не обичам да излизам, не обичам алкохола, не понасям наркотици. Не мога да се забавлявам дори, при мен е невъзможно, защото аз забавлявам хората“, казва Азис и допълва: „Аз вече почти не се и храня. Сутрин обикновено пуша по три цигари с кафето“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени