Азис се тъпче с анаболи

6033
03 Юни 2011, 17:42


 

Фолкзвездата Азис за пореден път експериментира със здравето си. Костинбродската чучулига започнал яко да се блъска с химия, за да докара мускули като мъжете, с които винаги е бил заобиколен.

 

Откакто идолът на чалгаманиаците свали 25 килограма с диетата на Енджи Касабие, се налага да стяга кожата си. Изпълнителят на "Гадна порода" искал да напомпа мускули за лятото, за да демонстрира перфектен релеф на морето.

 

Василка всеки ден се поти в столичен фитнес по 2 часа, но според мълвата освен на тренировки, залагал и на химията. Миналата седмица Азис бил засечен в магазин за хранителни добавки, откъдето излязъл с две препълнени торби. Отделно певецът се тъпчел ежедневно със спанак. Научил от културисти, че зеленчукът кара мускулите да работят по-ефективно.

 

"Васко се е смахнал на тема мускули. Всеки ден приема по 300 грама спанак. От него се увеличавал кислородът, необходим на мускулите по време на тренировки", издават пред "Уикенд" приятели на Азис.

 

Въпреки, че от обкръжението му го посъветвали да внимава с употребата на анаболи, Василка не искала и да чуе. 

 

Злоупотребата с химия често води до пълна загуба на оплодителната способност на мъжете. Злобари обаче коментират, че нищо чудно тази опасност въобще да не притеснява Васко. Открай време се носят слухове, че Азис не можел да има деца и не бил баща на дъщеря си Рая.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени