Азис се взе на сериозно! Кралят на маанетата оплю посмъртно Принс

4688
25 Април 2016, 15:00


Очевидно в ромската махала на Костинброд чалгаджията Азис не е чувал крилата фраза, че за мъртвите - или добро, или нищо, след като мургавелкото публично плю по внезапно починалия Принс, видя HotArena.

Само ден след кончината на американската попзвезда нашенският крал на маанетата и крадените песни констатира, че скръбта по Принс е пресилена и изкуствена, тъй като той лежал на стари лаври и преди 20 години може да е имал хитове, но не и днес, пише "Всеки ден". 

„Струва си да страдам за Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус. Това са артисти, които до последно са създавали хитове, а не са лежали на стари лаври и последният им хит не е бил преди двадесет години! Те вълнуваха до последно и всяка тяхна стъпка беше интересна на целият свят. Това са истински певци от които мога да се уча, защото с грим и на високи токчета отдавна мога да ходя и сам!”, сподели Василка онлайн, с което предизвика гнева на интернет потребителите.

„Азис никога няма да му стигне нито нивото, нито милионните продажби”, гневни са почитателите на Принс за неадекватното изказване.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
преди 2 години
0
Да се сравняват Принс и Азис /още повече хора да се излагат, признавайки си, че не знаят кой е Принс/ е меко казано, смешно, цинично, нагло и уникално глупаво и смешно! Ако ще и милиони да имаш циганската простотия, злоба и завист винаги си излиза наяве. Признак на добро възпитание е, да не си даваш мнението, когато то е излишно, а на всичкото отгворе и глупаво, но Азис все пак е един обикновен мангал, на който му се е отворил парашута да яде сега от златна лъжичка и не е чувал за добро възпитание. За починал човек или добро или нищо. Ако бях на мястото на този мазен морж, цял живот неориентиран мъж ли е жена ли е, бих си замълчала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
-11
Не го знам тоя Принс, само съм го чувала, но не знам и една негова епсен. Даже не бях сигурна какъв е бил точно, докато сега е се заговори за него. Значи явно наистина е лежал на някакви МНООООГО стари лаври. Не виждам с какво си навлича гнева на някого - има си мнение, както обикновено е прав и се е изказал подготвено и интелигентно, има право да го каже. На който не му харесва, не е длъжен да се съгласява. И естествено, че няма да му стигне продажбите, защото Принс е живял в Америка, със сигурност. Ще ми се оплюващите Азис да видят Принс ако се беше родил в циганска махала или в затвора в България, докъде е щял да стигне. Това, което е постигнал Азис, предвид мащабите на страната, в която се е родил и предвид социално-политическите и икономически и всякакви условия, е наистина голямо и постиженията на никой човек не трябва да се вадят от контекста на живота му и обстоятелствата, в които е живял и възможностите, които е имал. Ако беше имал късмета да се роди в Америка, никой не знае дали..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
-2
нямаше отдавна да е задминал такива като Принс, така че само мега тъпи селяни се излагат да критикуват.
78
преди 2 години
-1
Ами като не знаеш кой е Принс - питай чичо Гугъл, той знае поне да не се излагаш! Кой къде щял да се роди и какво щял да направи - никой не знае! Успехът обаче не идва даром, за него трябва да се бориш и да платиш голяма цена, особено при конкуренцията, която има в Америка! Кой е Азис, че да оценява и да дава мнение за световни звезди, които ще останат в историята на музиката - един костинбротски циганин, добре платен за БГ стандартите певец по кръчмите на долнопробни песнички! А да не говорим, че да говори така за починал е меко казано проява на лош и злоба !
f
преди 2 години
0
Прочетох до края на първото изречение. Надали си заслужава да се чете повече. Защо да питам? Не е ли ако искам? Нямам нужда да питам, не ме интересува кой е. Музикант чувам някакъв. Все ми е едно.
kapa
преди 2 години
-3
Mazen mangal,samo moze da me4tae da e na nivoto na Prins .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени