Азис се взе на сериозно! Кралят на маанетата оплю посмъртно Принс

https://hotarena.net/laifstail/azis-se-vze-na-seriozno-kraliat-na-maanetata-opliu-posmartno-prins HotArena.net
Азис се взе на сериозно! Кралят на маанетата оплю посмъртно Принс
Очевидно в ромската махала на Костинброд чалгаджията Азис не е чувал крилата фраза, че за мъртвите - или добро, или нищо, след като мургавелкото публично плю по внезапно починалия Принс, видя HotArena.

Само ден след кончината на американската попзвезда нашенският крал на маанетата и крадените песни констатира, че скръбта по Принс е пресилена и изкуствена, тъй като той лежал на стари лаври и преди 20 години може да е имал хитове, но не и днес, пише \"Всеки ден\". 

„Струва си да страдам за Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус. Това са артисти, които до последно са създавали хитове, а не са лежали на стари лаври и последният им хит не е бил преди двадесет години! Те вълнуваха до последно и всяка тяхна стъпка беше интересна на целият свят. Това са истински певци от които мога да се уча, защото с грим и на високи токчета отдавна мога да ходя и сам!”, сподели Василка онлайн, с което предизвика гнева на интернет потребителите.

„Азис никога няма да му стигне нито нивото, нито милионните продажби”, гневни са почитателите на Принс за неадекватното изказване.

6 Коментара

kapa

преди 7 години

Mazen mangal,samo moze da me4tae da e na nivoto na Prins .

Коментирай

f

преди 7 години

Не го знам тоя Принс, само съм го чувала, но не знам и една негова епсен. Даже не бях сигурна какъв е бил точно, докато сега е се заговори за него. Значи явно наистина е лежал на някакви МНООООГО стари лаври. Не виждам с какво си навлича гнева на някого - има си мнение, както обикновено е прав и се е изказал подготвено и интелигентно, има право да го каже. На който не му харесва, не е длъжен да се съгласява. И естествено, че няма да му стигне продажбите, защото Принс е живял в Америка, със сигурност. Ще ми се оплюващите Азис да видят Принс ако се беше родил в циганска махала или в затвора в България, докъде е щял да стигне. Това, което е постигнал Азис, предвид мащабите на страната, в която се е родил и предвид социално-политическите и икономически и всякакви условия, е наистина голямо и постиженията на никой човек не трябва да се вадят от контекста на живота му и обстоятелствата, в които е живял и възможностите, които е имал. Ако беше имал късмета да се роди в Америка, никой не знае дали нямаше отдавна да е задминал такива като Принс, така че само мега тъпи селяни се излагат да критикуват.

Коментирай

f

преди 7 години

нямаше отдавна да е задминал такива като Принс, така че само мега тъпи селяни се излагат да критикуват.

Коментирай

78

преди 7 години

Ами като не знаеш кой е Принс - питай чичо Гугъл, той знае поне да не се излагаш! Кой къде щял да се роди и какво щял да направи - никой не знае! Успехът обаче не идва даром, за него трябва да се бориш и да платиш голяма цена, особено при конкуренцията, която има в Америка! Кой е Азис, че да оценява и да дава мнение за световни звезди, които ще останат в историята на музиката - един костинбротски циганин, добре платен за БГ стандартите певец по кръчмите на долнопробни песнички! А да не говорим, че да говори така за починал е меко казано проява на лош и злоба !

Коментирай

Ужас

преди 7 години

Да се сравняват Принс и Азис /още повече хора да се излагат, признавайки си, че не знаят кой е Принс/ е меко казано, смешно, цинично, нагло и уникално глупаво и смешно! Ако ще и милиони да имаш циганската простотия, злоба и завист винаги си излиза наяве. Признак на добро възпитание е, да не си даваш мнението, когато то е излишно, а на всичкото отгворе и глупаво, но Азис все пак е един обикновен мангал, на който му се е отворил парашута да яде сега от златна лъжичка и не е чувал за добро възпитание. За починал човек или добро или нищо. Ако бях на мястото на този мазен морж, цял живот неориентиран мъж ли е жена ли е, бих си замълчала.

Коментирай

f

преди 7 години

Прочетох до края на първото изречение. Надали си заслужава да се чете повече. Защо да питам? Не е ли ако искам? Нямам нужда да питам, не ме интересува кой е. Музикант чувам някакъв. Все ми е едно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.