Азис си присажда тайно коса в Турция (Ето с колко се изръси)

3236
26 Януари 2016, 14:04
Фолк певецът Азис си направи тайна разходка до Турция преди около два месеца. Изпълнителят посетил югоизточната ни съседка, не за да изнесе пореден концерт там, а защото оплешивял и се наложило да си присажда коса, дочу HotArena.

Покрай многото си ангажименти в южната ни съседка, Василка решила да отскочи и до реномирана клиника, където да си присади коса срещу „само“ 12 000 лева.

Певецът има от две години проблеми с косата и дори се беше разделил с половината от косата на темето си. Дерматолози и коафьори дълго време прикриваха дефекта, но бяха категорични, че заради третирането с химикали, Азис си е съсипал гривата.

Повече от 10 години изпълнителят ходеше с руса коса и се изрусяваше през няколко дена. Генът също си казал думата и певецът остана с голо теме.

Известен със суетата си, дълго време чалга титанът криеше олисялото си теме с шапки, кърпи и перуки. Същевременно той започна и терапия със скъпи френски мазила, обещаващи нови косми по главата, но уви – ефектът бе нулев, пише „Всеки ден“.

В крайна сметка изпълнителят дочул, че в турската клиника едва ли не са магьосници в присаждането на косата и побързал да се насочи към тях. Удоволствието му струвало 20 000 турски лири, или малко над 12 000 лева.

Интервенцията продължила 3 часа, а певецът бил под местна упойка. И новата му грива в момента расте, но лекарите го предупредили да я щади от всякакви бои и фиксатори, тъй като може да бъде увредена.

Новата визия на Васко шашнала приятелите и роднините му, а и самият певец не се харесвал с толкова гъста коса. Той обаче бил категоричен, че е по-добре с гривата, отколкото без нея.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени