Азис: Срам ме е, че съм българин! (Чалга звездата оплю народа, хората били злобни)

https://hotarena.net/laifstail/azis-sram-me-e-che-sam-balgarin HotArena.net
Азис: Срам ме е, че съм българин! (Чалга звездата оплю народа, хората били злобни)
Азис нападна българската си публика, като за пореден път изрази огорчението си, че е част от нацията ни, научи HotArena.

Кралят на фолка цитира поета Радой Ралин със следния стих: „Срещнали се на полянка прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи.“

Римите на писателя бяха съпроводени и от личните разсъждения на ромския славей по зададената тема, пише \"Всеки ден\" .

„Най-истинското нещо, което съм чел изобщо в целия си съзнателен живот. Радой Ралин в едно четиристишие успя да изтъкне най-важните черти на българина и българското. Чудно ми е само тези, дето се бият в гърдите и постоянно повтарят – трябва да се гордеем с България и българското, не знаеха ли за това стихче? Или ще спорят с един от най-изтъкнатите автори на века?“, коментира Василка.

Тя явно се разграничава от средностатистическия българин. 

„Срамувам се, че съм българин. Този народ е страшно злобен и прост“, отсече Азис.

17 Коментара

Ани

преди 7 години

Няма от какво да те е срам "братле"... ти НЕ СИ българче :)

Коментирай

364364

преди 7 години

Гнусна циганска подлога нас ни е СРАМ, че едно сбъркано циганче се прави на българин! Колкото по-малко такива като теб толкова по-добре!

Коментирай

hens

преди 7 години

А ние се срамуваме, че се НАРИЧАШ българин. Нали щеше да напускаш пределите на страната? Айде още ли не си се праждосал? Не забравяй да вземеш и многобройната си рода от мързеливи и миризливи търтеи. А ние тук ще си злобеем и завиждаме на воля. Arrivederci и не се завръщайте никога. Неблагодарна циганска сган!

Коментирай

?

преди 7 години

Този кога стана българин ? Той си е от долината на река Циган. И такъв ще си остане.

Коментирай

Наци

преди 7 години

Не те беше срам да вземаш хонорари.... наядена циганска въшка!

Коментирай

??

преди 7 години

И нас ни е срам, че си жив, но ето те на - в целия ти селски, цигански блясък.

Коментирай

123

преди 7 години

Няма страшно, успокой се, ти не си българин! А може би не ти завижда никой, просто хората не могат да те понасят, защото си един простоват циганин с голямо самочувствие без покритие! Срам ни е нас, че в БГ такива хора са известни!

Коментирай

mmm da

преди 7 години

Mnogo go razbiram choveka. Chesto cheta komentari i mnogo mnogo me e sram ot zlobata i zavista i nai veche prostotijata... taka si e. Moje bi ima stoinostni bulgari, no goljama chast se durjat ili pischat taka che chovek gubi vjarata. Kakvo che e ziganin - raboti, tvori si tam chalgata i e uspjal choveka. Tova si e rasism vaschto. I ne vi e sram daje.

Коментирай

Иван

преди 7 години

Кой ти каза че си българин ве мангал гнусен

Коментирай

преди 7 години

Много знаете вие какво е расизъм.Ни най-малко не ни е срам. Не сме ви канили никога да живеете в нашата страна. Хубава-лоша, наша си е. Ние какво сме виновни, че султанът ви е довел към Балканите, ние не сме нападали и ограбвали Индия, не сме и избивали и ограбвали населението, не сме организирали гладни геноциди там, не сме им крали ресурсите и не сме ги продавали като роби. Не сме ви и избивали у нас, както са го правили други у тях. Като считате, че сме злобни и завистливи, моля, идете си у вас, там хората са добри.

Коментирай

Петър

преди 7 години

Българите с малко по-светла кожа мразят по принцип всички, различни от тях. Но в същото време се изненадват, когато други нации с по-светла кожа ги ненавиждат и пренебрегват. Супер расизъм - типична българска "добродетел", придобита от 500 годишното присъствие. Мачканият, бедният и унизяваният става злобен и агресивен, когато види малко възможност за това. Мразя расистите и нацистите, ненавиждам ги дори.

Коментирай

преди 7 години

Преди да мразиш, вземи си размърдай чарковете в главата. Азис е подиграван не толкова защото е ром, а защото е едно голямо нищо. Успял е в нищото. Кифла, дето днес ти е голям приятел, утре се е извъртял и злослови зад гърба ти. Парадира със съмнителна хомосексуалност за пари, майка му го родила в затвора, крадла, Но другите били неморални! Тони Стораро, Сашо Роман някой подиграва ли ги, проф. Чирков някой мрази ли го, музикантите от орк. Карандила някой презира ли ги, за какъв расизъм говориш, бе? И, да, ако българи има много успели и известни, аз за повече от тези роми не се сетих. Софка я подиграват също, защото тя е толкова тъпа и се излага, та дрънка.

Коментирай

Katia

преди 7 години

kakuv bulgarin, ta toi e ziganin!!!!!!

Коментирай

Георги

преди 7 години

Но той е циганин вие него ли знаете

Коментирай

mmm da

преди 7 години

sto za glupost. ne me znaesch koi sum. smeschni ste. njama da objasnjavam, che ste sprete da si vjarvate. ne e nujno da se chuvstvam lichna obida za da komentiram greschno povedenie.

Коментирай

mmm da

преди 7 години

a kato za tovaplujat azis, zasto vsicki tuk vikat mrusen ziganin?

Коментирай

MazNis

преди 7 години

Ти си циганин бе келеме!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.