Азис трупа пачки от въздуха (Колко печели от интернет)

4522
23 Февруари 2016, 10:07


Луди пари от интернет вади Азис. 20 милиона гледания събра новата песен на певеца с бившата травеститска визия, видя HotArena.

Много хора оплюха Азис, че е стигнал толкова гледания, а песни на Шарл Азнавур, не повече от 4-5 милиона. Други се зарадваха на новината и изплющяха два кючека с кюфтета и домашна ракия.

Никой не се сети да отбележи, че с международната слава на Азис в сайта Ютюб (Азис има фенове на целия Балкански полуостров) идват и парите. За всеки 1000 гледания в Ютюб Азис прибира 1 долар.

Стига само каналът, който излъчва видеото да има рекламно партньорство с Ютюб, парите идват по схемата „колкото повече гледания, толкова повече пачки“, пише "България Днес".

Бърза сметка показва, че само от шест песни Азис вади 80 хиляди долара! Парчетата „Хабиби“ с 20 милиона, „Мразиш“ със 17 милиона, „Сен Тропе“ 15 600 000, „Хоп“ 11 380 000, „Евала“ 9980000 и „Пий цяла нощ“ 7145000 са с общ брой 80 милиона.

Тарифата от долар обаче е минималната. Ако между канала, който качва и излъчва клипчетата, и Ютюб, се постигне споразумение за по-лъскави реклами, цената може да скочи. Интернет експерти дават за пример, че за реклама на тузарски часовници може да се дадат 10-12 хиляди долара на милион гледания. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Как пък не
преди 2 години
0
Работил съм с такива неща и въобще не е долар на 1000 гледания. Има различни реклами, също suggestions се ползват ако кликнат от там на негов клип. А както знаем 70% от хората имат adblockers ;) 80 хиляди долара ще вади друг път :D Максимум 10,000 от всичките клипове. Първо минават през компанията и после стигат до него. И остава един гол йор накрая.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
u
преди 2 години
0
Не знам колко се печели от ютюб. Търся информация от години в интернет, от време на време проверявам и в гугъл има най-различни твърдение и противоречива информация, но така или иначе не мога да понасям музиката на Азис и от поне 7-8 години не съм допринасяла за рейтинга на тези песни и не съм си пускала негова песен, защото си знам, че няма да ми хареса. Не пропускам интервю с него или Мария и там измежду откъсите пускат малко от техни песни и проекти, и направо се налага да спирам звука. Хората наистина обичат много този кръчмарски стил, но познавайки Азис, може и да си е купил гледанията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-1
Са сетите ;) Затова и Гери-Никол мразят, защото с тези милиони гледания направи МНОГОООООО ПАРИЧКИ. И то Благодарение НА МОТИКАТА ДА Я ПРАВИ НА ИЗВЕСТНА ( А Тази МОТИКА си мисли, че така ще ОТЧАЕ и ДА СЕ ОТКАЖЕ) НО ТЯ ПРАВИ КАРИЕРА И не 4-ри НАГРАДИ а 400 награди ще вземе хейтърчета (както казва СЛАВИ) ОТ ДЕТСКИ ПРОИЗХОД
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:-))
преди 2 години
-1
Тези милиони и хиляди зс нищо го нямате хаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 години
-3
Явно не знаеш и нямаш за youtube че там дават пари като имаш милиони гледания ;)
dsasda
преди 2 години
0
О да не знаех и разбира се нямам , от тази статия чух за първи път :-))


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени