Азис трупа пачки от въздуха (Колко печели от интернет)

https://hotarena.net/lubopitno/azis-trupa-pachki-ot-vazduha HotArena.net
Азис трупа пачки от въздуха (Колко печели от интернет)
Луди пари от интернет вади Азис. 20 милиона гледания събра новата песен на певеца с бившата травеститска визия, видя HotArena.

Много хора оплюха Азис, че е стигнал толкова гледания, а песни на Шарл Азнавур, не повече от 4-5 милиона. Други се зарадваха на новината и изплющяха два кючека с кюфтета и домашна ракия.

Никой не се сети да отбележи, че с международната слава на Азис в сайта Ютюб (Азис има фенове на целия Балкански полуостров) идват и парите. За всеки 1000 гледания в Ютюб Азис прибира 1 долар.

Стига само каналът, който излъчва видеото да има рекламно партньорство с Ютюб, парите идват по схемата „колкото повече гледания, толкова повече пачки“, пише \"България Днес\".

Бърза сметка показва, че само от шест песни Азис вади 80 хиляди долара! Парчетата „Хабиби“ с 20 милиона, „Мразиш“ със 17 милиона, „Сен Тропе“ 15 600 000, „Хоп“ 11 380 000, „Евала“ 9980000 и „Пий цяла нощ“ 7145000 са с общ брой 80 милиона.

Тарифата от долар обаче е минималната. Ако между канала, който качва и излъчва клипчетата, и Ютюб, се постигне споразумение за по-лъскави реклами, цената може да скочи. Интернет експерти дават за пример, че за реклама на тузарски часовници може да се дадат 10-12 хиляди долара на милион гледания. 

6 Коментара

:-))

преди 8 години

Тези милиони и хиляди зс нищо го нямате хаха

Коментирай

1

преди 8 години

Явно не знаеш и нямаш за youtube че там дават пари като имаш милиони гледания ;)

Коментирай

1

преди 8 години

Са сетите ;) Затова и Гери-Никол мразят, защото с тези милиони гледания направи МНОГОООООО ПАРИЧКИ. И то Благодарение НА МОТИКАТА ДА Я ПРАВИ НА ИЗВЕСТНА ( А Тази МОТИКА си мисли, че така ще ОТЧАЕ и ДА СЕ ОТКАЖЕ) НО ТЯ ПРАВИ КАРИЕРА И не 4-ри НАГРАДИ а 400 награди ще вземе хейтърчета (както казва СЛАВИ) ОТ ДЕТСКИ ПРОИЗХОД

Коментирай

dsasda

преди 8 години

О да не знаех и разбира се нямам , от тази статия чух за първи път :-))

Коментирай

u

преди 8 години

Не знам колко се печели от ютюб. Търся информация от години в интернет, от време на време проверявам и в гугъл има най-различни твърдение и противоречива информация, но така или иначе не мога да понасям музиката на Азис и от поне 7-8 години не съм допринасяла за рейтинга на тези песни и не съм си пускала негова песен, защото си знам, че няма да ми хареса. Не пропускам интервю с него или Мария и там измежду откъсите пускат малко от техни песни и проекти, и направо се налага да спирам звука. Хората наистина обичат много този кръчмарски стил, но познавайки Азис, може и да си е купил гледанията.

Коментирай

Как пък не

преди 8 години

Работил съм с такива неща и въобще не е долар на 1000 гледания. Има различни реклами, също suggestions се ползват ако кликнат от там на негов клип. А както знаем 70% от хората имат adblockers ;) 80 хиляди долара ще вади друг път :D Максимум 10,000 от всичките клипове. Първо минават през компанията и после стигат до него. И остава един гол йор накрая.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.