Азис укрива МИЛИОНИ от данъци! (Играе си с НАП на котка и мишка, служители се заеха да докажат измамите му)

1780
22 Април 2015, 14:44


„Хубава работа, ама ...“, гласи част от една българска народна мъдрост, която много добре описва последните не особено законни дейности на фолк певеца Азис, узна HotArena!

 

Ромският славей прави служителите на Националната агенция по приходите на луди калинки. Талантливият изпълнител се е заредил с куп хитринки, благодарение на които не се отчита на данъчните.

 

Чрез лисичите си ходове Азис е успял да спести милиони! Васил умее да парадира у нас с финансовото си състояние и охолия живот, който води... Въпреки че е оставил у всеки впечатление, че се къпе в пари, се оказва, че певецът става стипца, щом чуе, че трябва да отчита имуществото си пред НАП.

 

Служители от агенцията многократно са го търсили в дома му, но никога не успявали да го намерят там, пише „Галерия“.

 

Освен, че не могат да се засекат с него, фактът, че Васковите коли и апартаменти не се водят на негово име, още повече затруднявал нападжиите.

 

Открай време Азис си подбира участията, отново целенасочено. Навивал се да пее основно при познати баровци, същевременно и щедри към таланта му. Тарифата му се движила между 8 и 12 000 лева, които получавал от аверите си на ръка, без никакъв документ.

 

Когато пък се наложи да пее зад граница, Васко получавал хонорарите си през чужди фирми.

 

За участието си в „Като две капки вода“ ромският славей е поискал 100 000 лева, разказват хора от имитаторското шоу по Нова. Сумата отново не е преведена по сметката на Азис, нито пък са му я броили в кеш.

 

Минала е през чужди фирми и фактури, което си му е редовна практика.

 

На шефовете на НАП вече им дошло до гуша чалга певецът да си играе на котка и мишка с тях. Те са наясно, че той от години укрива данъци, докато колегите му са съвестни и си изплащат дължимото.

 

Сега, повече от всякога, служителите на агенцията са се нахъсали да докажат измамите на костинбродския певец, който доста нагло ощетява хазната.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени