Азис уреждал мъже с пари на Галена (Подробности за скандала)

3289
25 Ноември 2015, 16:28


Доста важна роля в любовния живот на Галена има нейният приятел Азис, научи HotArena.

 

Кралят на фолка го играел нещо като сводник на колежката си. Той бил връзката между нея и мъже, които имат интерес към компанията на хубавата певица, пише „Всеки ден“.

 

Между Азис и Галена нямало никакви предварителни уговорки да й помага в намирането на състоятелни любовници. Това станало спонтанно. Често се случвало познати на Васко да го търсят с молба да ги запознае с все още официалната половинка на Галин Вафлата от Велико Търново. Той пък нямал нищо против да улеснява срещите на певицата с мъже, тъй като бил сигурен, че й мислят само доброто.

 

Говори се, че най-често срещите изглеждат напълно прилични – на вечеря в компанията на самия Азис, за да няма никакви съмнения, че намеренията на всички страни на масата са почтени и непорочни. Така, в случай че любопитни очи засекат певицата в компанията на непознат бизнесмен, тя винаги може да мине с извинението, че срещата е работна и на нея се обсъждат бъдещи творчески проекти с краля на фолка.

 

Ако Галена не проявява интерес към съответния кандидат, не му е длъжна с нищо“, твърдят запознати. Ако обаче го хареса, вечерта продължавала в по-интимна обстановка, а Азис по един или друг начин също бил възнаграждаван за посредничеството си.

 

Така фолкаджийката си била намерила не един и двама спонсори. Като истински приятел, Азис не й водел всякакви мъже, а подбирал с кого да я запознае. Финансовите възможности на кандидата не били единственото условие. Галена не била склонна да общува с всеки, затова се срещала само с добре изглеждащи и достатъчно млади мъже.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
точно
преди 2 години
0
За клиентите, които е намирал Азис на Николета, той е споделил и пред други лица, които ги знаят кои са. Пак ще падне в канала , където винаги е била циганската проститутка от с. Караджово. Стои та гледайте! А и Божинката вече знае.... не случайно и би дузпата. А, тя ръжи на Алисия. То, каква излезе, най-доверения и сводник и подлял водата...Сега, пак се ближат за пред хората. Циганска му работа! Педал сводник и проститутка! Класика в жанра!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
къде е бил ключа на бараката..... м/у краката на Курволета!
преди 2 години
-1
Ехааааа , истината най-после излезе на яве! Сега разбрахте ли, защото хитрата лисица Василка клекна на проститутката Курволета? И защо проститутката Курволета изпрати агенти да ги сдобряват? Sлед като усети на къде духа вятъра и че Василка, ако си отвори устата в съда на бракоразводното дето ще си остане с голия заразен гъз, такава ,каквато отиде та се завре в леглото на другата жена. И ще сънува иманета и коли от тъпия и наивен Божинов, заради които го прикотка та роди , за да прелапа. Нооооо , има Видов ден! Шило в торба не стои...., а и други хора знаят за това. Ще си го вкара троен с индиго кучката злобна и долна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курволета
преди 2 години
-5
Не бъркайте Курволета с Галена!!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Katya
преди 2 години
-4
Ей сега разбрах защо Николета и Азис се сдобриха. Явно Куколета се надява и на нея да намери спонсори. Е, да ама НЕ. Както казва Невена- Азис си няма друга работа и си запълва времето с издирване на любовници на Галена, които са хем богати, хем красиви, хем пък и млади. А пък и тя сама не може да се уреди с някой, ако иска. Пишете глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Невена
преди 2 години
-3
Да, Азис си няма друга работа и си запълва времето с издирване на любовници на Галена, които са хем богати, хем красиви, хем пък и млади. А пък и тя сама не може да се уреди с някой, ако иска. Пишете глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени