Баба Веси тотално засенчи Джорджано (Вижте новата интернет сензация)

6515
21 Август 2016, 10:04


Баба Веси е новия онлайн идол! Култовият Джорджано вече е засенчен от новата абсурдна звезда, видя HotArena

 
Нейното име е Веселка и вече има няколко клипа за гърба си. Всички те са заснети с камера в изключително битова и сюрреалистична обстановка.


Почитателите й освен с таланта й, могат да се запознаят и с къщната творчески разхвърляна обстановка, в която се забелязва всякакъв вид посуда, дъска за рязане, плочки, чаршафи, завивки, вази, буркани, кутии от бонбони, капачки. 


„Аз съм вашата хищна котка. Имам кючекчийска походка и с нея ще ви покоря. Раз, раз, раз, два, раз, раз, раз, два…” извисява децибели възрастна жена, която е наследник на Джорджано.


Записите й вече усилено се въртят в „Ю туб”. Veselka.tv се излъчва на пълни обороти 24 часа в денонощието и бълва всякакъв вид развлекателна продукция – от песни до здравни съвети и начини за хранене на бездомни котки. Част от клипчетата са преведени дори на английски език – вероятно за широката световна адудитория, която ще остане в плен на дарбата й. Веселка държи на естествената женска красота. За това единственото нещо, което си позволява, е червило и съвсем малко пудра. Косата й, разбира се, е леко тупирана с гребен.


Сред хитовете на веселата пенсионерка са песните „Любовен блян”, „Омагьосване”, „Ще се напия”, „Ще те намеря”, „ Не знам дали си ти”, както и „Хайде, джанъм, хопа, хопа”. Последното изпълнение е съпроводено с гьобеци и само пляскане по задните части. 


„Баба Веси е страхотна. С нея може да се говори на всякакви теми. Компетентна е за всичко. Може да дава любовни съвети, но знае и  сексуални трикове. С гири ни показва как да се превърнем в калени спортни натури. Който иска, може да наблюдава шоуто и в интернет. Безплатно е. Дори англичани я коментират, че е голяма жена. Очаровани са от начина, по който брои на английски език. Живее сама, но има много приятелки и приятели. Обича животните. Често се грижи за бездомни кучета и котки. Пее песни и на тях. Понякога „реве” като магарица от певческа умора, но никога не прекъсва песента. Подхване ли я – до край я кара.


Между нея и Джорджано няма голяма разлика. Готова е да пее по банкети. А може и някой полезен съвет да даде на празнуващите”, издава заклета фенка на бабиерата.


За капак Веселка поздравява гражданите с „Танцът на кайсиите”, който представлява нещо средно между кючек и диско въртене на ръце, предават от Уикенд.
Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФЕН
преди 2 години
-1
Ужас , баси простакесата !!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tctc
преди 2 години
-1
жената очевидна не е добре и има нужда от помощ, не е забавно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 2 години
-1
Джорджано е весел, голям смях е, но това тук е жалко. Жената определено има някакви психични отклонения.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
radostina
преди 2 години
-1
Чак и тука писаха за нея хахахахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
преди 2 години
-1
Гротеска и тъжна картинка.Какъв ли трябва да е човек,за да издържи повече от няколко секунди тази излагация.Стига бе,хора!И на всичко от горе,сензация я нарекохте!Тя горката,че е мръднала,ясно.....ама щом има и стотици гледания.......хихихииии!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени