Бабата на Натали Трифонова се ожали: Не одобрявам, че внучка ми е синоптичка!

https://hotarena.net/laifstail/babata-na-natali-trifonova-se-ojali-ne-odobriavam-che-vnuchka-mi-e-sinoptichka HotArena.net
Бабата на Натали Трифонова се ожали:  Не одобрявам, че внучка ми е синоптичка!
Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова е наследница на известна докторска фамилия от Велико Търново. Баба й Маргарита Ковачева е специалист по детски болести, а майка й е зъболекар. Семейството на дългокраката блондинка мечтаело и тя да тръгне по този профсеионален път, но уви – красавицата избрала телевизията, научи HotArena.

Бабата на Натали признава, че до днес съжалява за избора на внучката си и не одобрява факта, че хубавицата работи като синоптичка. Често й прави забележки за облеклото и я съветва да не се разголва чак толкова.

„Да беше станала една лекарка, а не да се развява по телевизиите - всички да я гледат и да пишат за нея по жълтите вестници! Вместо да има стабилна и уважавана професия, сега чете прогнозата за времето и все й надничат в чаршафите с кой спи”, жалвала се д-р Ковачева пред познати.

Самата Натали никога не е искала да следва медицина и светлините на прожекторите я привличали от малка. Дълго време се е занимавала с танци и даже е била част от проекта на Слави Трифонов „Танцувай с мен”. Покрай изявите й в шоуто на Дългия тръгнаха клюки, че двамата са имали връзка, но блондинката отрича да е била интимна с него. „Виждала съм го няколко пъти и нямаме нищо общо! Та той може да ми бъде баща!”, оправдава се синоптичката. Според запознати обаче наистина е имала мимолетна авантюра със Слави. Клюката й приписва и кратка афера с Николай Бареков, докато се подвизава в ефира на ТВ 7.

Тя се присъедини към екипа на Би Ти Ви през 2016 г., след като се яви на конкурс и бе одобрена сред други кандидатки. Блондинката зае мястото на титулярката Станислава Цалова, която за втори път излезе в отпуск по майчинство. „Няколко дни след кастинга ми се обадиха, за да кажат, че съм одобрена. Зарадвах се много, а и бързо свикнах с обстановката, колегите и ритъма на работа. Тук много ми харесва”, разказва Трифонова.
За съжаление на многобройните й фенове, съществува голяма вероятност Натали да се прости с прогнозата за времето съвсем скоро. Говори се, че колежката й Стаси Цалова планира да се върне на екран до няколко месеца и още не е ясно каква ще бъде съдбата на блондинката. Тя бе назначена по заместване, а от централата на Би Ти Ви в чужбина отпускат само три места за синоптици. В дена, когато Цалова се появи на работа, следва Трифонова да бъде отстранена.

„Натали се превърна в звезда и ще е голяма загуба за телевизията, ако я освободят. Дано се намери компромисен вариант”, стискат палци феновете на красавицата. От Нова телевизия вече били готови веднага да й предложат договор, в случай, че конкуренцията я изпусне, пише \"Уикенд\".

16 Коментара

Пълен крокодил

преди 5 години

Тази какво се зъби постоянно с тези вампирски резци? Отвратителна ми е, дано скоро я махнат от екран, че ме стряска всеки път като оголи кривите си зъби!

Коментирай

до бабата

преди 5 години

А че се ебе за пари защото е проститутка като никол станкулова одобрявате ли бабче??

Коментирай

Вейдбдк

преди 5 години

Аман от тази. Какво е това реване ,че ще я освободят щом титулярката се върне?Сама ли си поръчв статиите ? Аз също бях по заместване и като се върна титулярката напуснах. Никой не ме съжали и не пишеха по вестниците айде стига с тази вече.

Коментирай

Наталия

преди 5 години

На бабата й е простено, тя е изкуфяла вече сигурно. Натали е желана и известна мацка, ако беше станала някоя смотана лекарка за мизерна заплата сигурно и мъже нямаше да си намира защото все щеше да работи и пак нямаше да има пари. Ама за Натали е добре да уголеми бюста си, има нужда.

Коментирай

Диди

преди 5 години

Тази с обратната захапка приличаща на алигатор кранта да се маха вече че нестава за екран има лош тембър и гледа като теле

Коментирай

Хахахахах АМА МНОГО СИ КУХА хахаххаахах

преди 5 години

А като остарееш на какво ще разчиташ, парцал изрусен? Нито пари, нито професия, нито външен вид - горката ти! Леларките поне имат образование и знаят, че един ден ще могат да се издържат и без да разчитат на силилонови цици и перхидролена метла..но, уви, няма как проста патка като теб да осъзнае това..

Коментирай

кати

преди 5 години

Наталия,чета коментарите ти,защото толкова глуповато и меркантилно същество скоро не бях срещала!От километри ти личи,че си тук да упражняваш контрата на всичко и всички,но хората ти се подиграват,а и май започнаха да те съжаляват!Точно лекарите ли се осмели да подиграваш,та и чак-СМОТАНИ ги наричаш!Нали знаеш,че си на този свят пак благодарение на някои смотаняци!Ти кухо същество,ще бъде добре ако отново допълзиш до дупката,от която излезе!

Коментирай

Наталия до "Хахахахах АМА МНОГО..."

преди 5 години

Имам мнооого време дотогава и ще живея пълноценен живот в лукс. На 35-40 ще бъда бизнес дама - ще се занимавам с мода, дрехи, мога да организирам събития, и какво ли още не. Виж Мегс е бизнесдама, Николета току-що пусна нова линия бански, Деси Банова имаше бизнес с мода... имам много контакти и мога да звънна и да поискам работа от много хора собственици на фирми. Мъже са ми предлагали ей-така длъжности, добре платени, но не искам да си губя времето като робиня от 9 до 5. Някои жени не са за долнопробна работа. А ако се омъжа за успешен и щедър мъж всичко ми е решено. Дали съм проста патка, а?

Коментирай

Наталия до "кати"

преди 5 години

Кати, не си прочела добре това, което съм написала, прочети цялото изречение внимателно. Разбира се, че има страхотни лекари и са много важни за всички ни. Аз лекарка не мога да бъда, става ми лошо ако видя кръв. Защо Натали да става лекарка ако не може, защото баба й е казала? Тя има потенциал за звезда, не за лекарка. А бях написала смотана, защото когато една жена работи много, тя повяхва, става скучна, стъпкана, изоставя вида си... и тогава сигурно и добър мъж няма да си намери, и ще остане само на мизерната заплатка.

Коментирай

Дерзай, гнидо безлична!

преди 5 години

Не си проста, ти си МЕГА ПРОСТА! Съжалявам те и искрено ти се подигравам!

Коментирай

ссс

преди 5 години

Мисля, че "Наталия" е Атанаска Тушева.

Коментирай

Хахахах

преди 5 години

Прилича много, нали? Същата селска тарикатка с големи амбиции и малко мозък!

Коментирай

...

преди 5 години

Знам доста жени, които работят много, но се поддържат и изглеждат страхотно. Майка ми е медицинска сестра, работи в тежко отделение, а още я заглеждат по улиците, защото е красива. Всичко е до това как една жена се грижи за красотата си и ако има желание, ще го прави, независимо какво работи. Но за лекарите не си права. Професията иска МНОГО потенциал и то повече, отколкото да бъдеш звезда, защото ученето е убийствено, а трябва да си издръжлив на жестоки гледки и да имаш желание да помагаш.

Коментирай

Наталия до "..."

преди 5 години

Моите адмирации за майка ти, щом изглежда прекрасно на нейните години. Знам че не е лесно да си лекарка и че трябва талант. Но се иска и много повече талант и труд да си звезда. Затова имаме много лекари и малко истински звезди като Николета или Гери-Никол или Моника. Грим, прически, диети, спорт, да умееш да флиртуваш с фотоапарата мъжете и публиката, да изглеждаш ослепително, да се справяш със злобата, да бъдеш в изискана среда... и това не е за всеки. А и е по-доходно от лекарската професия.

Коментирай

...

преди 5 години

При майка ми не е само поддръжка, а и естествена хубост. А за професията и това да си звезда, не съм 100% съгласна, макар че не всеки може да бъде звезда. Когато си лекар, от теб зависят животи, а за да можеш да отговаряш за такива, се иска много труд, желание и съвест. Последното е от особено значение, ако искаш да си истински лекар. И не само ученето ги изисква, а и практиките. Трябва да си и адекватен в моментите на паника, защото изпаднеш ли ти в такава, може да коства човешки живот. А съвестен ли си, изгубен живот може да ти тежи дълго или завинаги.

Коментирай

...

преди 5 години

Но да си звезда и лекар, са две различни неща и трудно могат да се сравняват. Два различни свята са, изискващи определени качества, част от които не се припокриват, така че няма смисъл да се дискутират.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.